skip to Main Content
Gratis proefweek

Nieuwe App Burning Heart

Gaat alweer de 10de blog worden en er is altijd wel wat om over te schrijven.
Gelukkig zijn de meeste berichtjes positief want onze lijfspreuk is niet voor niets “One Gym One Family”.

Obstacle Run
Vanaf deze week ligt er op de balie van Burning Heart een inschrijfformulier voor een bijzonder evenement wat plaats gaat vinden op zaterdag 11 juni in Wijchen, een plaatsje vlakbij Nijmegen.
Deze bijzondere gebeurtenis met de naam Strong Viking Water Edition is een Obstacle Run die zijn weerga niet kent in Nederland. Op hun website staat o.a. het volgende te lezen:
De Strong Viking Water Edition is verkozen tot beste Obstacle Run van Nederland! Met een prachtig gebied en unieke hindernissen gebaseerd op het Viking tijdperk. De Water Edition vindt plaats op de Berendonck Wijchen/Nijmegen. De run heeft maar liefst 3 afstanden: 7, 13 en 19 km.

Maak je borst maar nat, want ook tijdens de Water Edition zal de beruchte Mud Area overwonnen moeten worden!

Burning Heart sponsort deze bijzondere Run middels een T-shirt of Tanktop. Vermeld bij het opgeven de maat van je gewenste kledingstuk. Prijzen voor deze unieke gebeurtenis bedragen: 7 km. € 52,95 13 km. € 57,95, daar gaat nog € 5,00 korting vanaf omdat wij ons als groep opgeven.
Bij voldoende belangstelling regelt Burning Heart een grote tourbus!

Nieuwe app alleen voor leden
Het tweede punt waar ik het in deze blog over wil hebben is de ontwikkeling van een nieuwe app.
Deze app is in tegenstelling van de huidige Burning Heart app veel actiever te gebruiken.
Zo kan men o.a. inloggen met je telefoon (zie foto), bar tegoed aankopen, het laatste nieuws over Burning Heart lezen, lestijden bekijken en metingen noteren zoals gewicht en dergelijke relevante onderwerpen. Dit zijn maar enkele mogelijkheden van onze toekomstige app.
De ontwikkeling van de app is in handen van onze webmaster René, voor mij een bijzonder kundig persoon waar geen probleem te veel is. Deze man mag best eens in het spotlight staan vanwege zijn nu al grote verdienste voor onze Dojo.
Ook zijn we druk bezig met de maandelijkse afschrijving van het contributie geld te koppelen aan ons nieuwe systeem, zo’n koppeling heeft nogal wat voeten in de aarde maar wij zijn aardig op weg om dit te realiseren. Kortom, Burning Heart is altijd in beweging!

Korte instructiefilmpjes
Deze week begonnen met opnames van zogenaamde korte instructiefilmpjes voor onze website. Dit worden filmpjes van diverse sporten die beoefend worden bij Burning Heart zoals Kickboksen, MMA, Boksen, Crossfight oefeningen, bepaalde Fitness handelingen en Judo.
Hoe plaats je b.v. je voeten bij een bepaalde stoot, wat is de juiste lichaamshouding, ga zo maar door. Er zijn legio voorbeelden te bedenken en te maken van voornoemde sporten, de instructeurs in deze filmpjes zijn achtereenvolgens:

Daphne de Jong, Noëll Twight, Jeremy Blijd, Bouke Rikkert de Koe, Twan Cornelissen, Danny Bokkers en Stijn Taling.

Figuren die hun sporen op gebied van les geven ruimschoots verdiend hebben.

Tot mijn volgende blog,
Dick

 

Andere blogartikelen