skip to Main Content
Gratis proefweek

MMA trainingspakken

Even het monteren gelaten voor wat het is want mijn wekelijkse plicht roept weer, namelijk jullie op de hoogte houden van het reilen en zeilen op onze Dojo. Op het scherm naast me geven verschillende camerabeelden genoeg activiteiten te zien. Beelden die me altijd bekoren en met name valt het me telkens op dat de Legpress een favoriet apparaat van vele sporters is, nagenoeg continue bezet. De camera welke gericht staat op het grote Dumbbell rek is nagenoeg constant gevuld met personen die zich lekker uitleven met deze Dumbbells, de een doet oefeningen met lichte gewichten, de ander schroomt niet om het zwaardere werk te doen. Er is keuze genoeg bij Burning Heart, het loopt van 2,5 kg tot wel 50 kg. En de favoriete gewichten liggen er minimaal dubbel. Valt me wel op dat het woord Dumbbell op verschillende manieren geschreven wordt, de ene website schrijft Dumbell met één B, de andere met dubbel B.
Ach what’s in a name!!!

Peck Deck
Binnenkort wordt in de Crossfight de loopband die al geruime tijd defect is vervangen door een nieuw exemplaar en komt een node gemist toestel de Peck Deck terug in de fitnessruimte. Onze hoofdleverancier, de firma Fitness Result, heeft dat toegezegd aan ons.
Had in een item op Facebook waar Jerry deze aanvulling aankondigde een commentaar geschreven, die luidde: eerste zien dan geloven. Het spijt me voor eigenaar Nino Duijzer maar ben toch wel een beetje sceptisch over zijn aanbod, weet dat Jerry dit niet leuk vindt maar heb teveel toezeggingen meegemaakt die hij niet nagekomen is, vandaar mijn opmerking op Facebook.

Zomerrooster
Het zomerrooster komt eraan, in ieder geval komt de op maandag geplande Street Defence van Mike voorlopig te vervallen, de woensdag gaat uiteraard wel door. In de planning wordt de 2de avond op maandag weer opgenomen al zal het een ander tijdstip zijn.
Tevens komt er een extra uur voor enkel dames. Andere veranderingen worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

MMA Trainingspakken
Voor onze MMA afdeling is goed nieuws te melden, Jerry heeft besloten om trainingspakken en shirts te laten ontwerpen en maken in Burning Heart stijl. Op zijn aankondiging hiervan waren direct positieve reacties te lezen. Deze pakken en shirts zijn enkel voor trainers en wedstrijd jongens die er vol voor gaan, aldus Jerry. In de nabije toekomst komen ook Judo en BJJ aan de beurt voor deze prachtpakken, ieder met hun eigen logo. De algemene zwarte Burning Heart shirts van 10 euro zijn weer aanwezig in diverse maten.

Out of Order
Afgelopen zaterdag hadden we te kampen met een storing aangaande de druppels van de toegang deur, bij scannen werd hij niet wat we gewend zijn blauw maar lichtte rood op.
Eens in de zoveel tijd zijn de batterijen van dit systeem toe aan vervanging en afgelopen zaterdagavond was dat zover. Jammer genoeg wordt zoiets niet aangegeven dus kunnen we enkel reageren als dit zich voordoet. Jerry kreeg een telefoontje dat men er niet in kon, de enigste manier is of de batterijen terstond vervangen of de deur van het slot draaien zodat de schakel naar buiten komt. Nu is het vervangen van de batterijen niet een, twee, drie gedaan dus na overleg met mij de deur maar open laten staan zodat men naar binnen kon. Héél toevallig kwam Mourad langs die avond en zag de deur open staan, dat is vreemd moet hij gedacht hebben dus deed de deur weer van het slot. Toen ik zondagochtend wakker werd was mijn eerste gang naar de computer om te checken of alles goed gegaan was. Viel me direct op dat er geen mensen waren geweest die nacht, iets wat ik niet eerder meegemaakt had. Ook bleek de deur bij aankomst op de Dojo zondagochtend in normale staat. Dacht nog op dat moment, Jerry is er vroeg bij geweest vanmorgen. Pas later kwam aan het licht dat Mourad de schuldige bleek te zijn. Bij deze onze excuses voor het ongemak, gelukkig was

Tot mijn volgende blog.
Dick

 

Andere blogartikelen