skip to Main Content
Gratis proefweek

Maeva in De Krant

Tja… Iedereen app’t me of spreekt me aan met wat voor geweldige reclame dit stuk is voor Burning Heart en natuurlijk is dat het ook maar toch voelt het voor mij erg dubbel, nooit en nooit niet is reclame de opzet achter wat we met z’n allen geflikt hebben en het respect wat ik voor Maeva heb is ongekend. Zo’n lieve meid met zoveel doorzettingsvermogen en positiviteit heb ik nog nooit gezien en iedere keer is er weer wat en iedere keer klapt ze haar schouders eronder en gaat er vol gas tegenin, wat een topmens! Maeva, jij bedankt ons maar ik bedank jou voor alles!! We staan met z’n allen achter je meis, tijdens de run maar ook de afgelopen 2 jaar en de aankomende jaren!! Want uiteindelijk ga jij winnen en gaan we nog heel lang van je genieten bij Burning Heart. Dikke kus Jer & Daph.

Wil je het artikel ook lezen klik dan hier. Met dank aan De Gooi- en Eemlander.

Andere blogartikelen