skip to Main Content
Gratis proefweek

Lidmaatschap 2020

Crossfight Sportschool Burning Heart Hilversum

Bericht van Jerry

Per 1 januari gaat lidmaatschap voor jullie, de huidige Fam, 2,50e omhoog! Lees ajb onderstaande waarom dit is…

Nieuwe leden die na 1 jan lid gaan worden gaan hele nieuwe tarieven voor gelden maar niet voor jullie……

Kok had het ‘kwartje’, wij de ‘knaak’!!! Voor de huidige leden gaat lidmaatschap per 1 januari 2020 2,50e omhoog. Voor nieuwe leden na 1 januari komen nieuwe tarieven, hoger! Maar niet voor jullie de huidige FAM. Er komt nieuwe huur bij en ik wil blijven investeren in nieuwe uren, apparaten, leraren enz. Iedereen weet dat ik mijn centen verdien bij Otopoets en de GYM moet gewoon dikker en dikker, gaver en gaver worden, hoef er geen euro aan te verdienen daar!

Afgelopen jaar natuurlijk enorm geïnvesteerd en uitgepakt. Aankomend jaar wil ik echt eindelijk het stoombad erbij, nieuwe dameskleedkamer, nieuwe bokszakken, nieuwe ruimte maximaal gaan benutten qua uren en materiaal en wil daar ook airco in het voorjaar en als de lease maatschappij de cijfers van 2019 accepteert alle apparatuur vervangen!! Verder mag iedereen vragen en voorstellen en ga ik kijken of het haalbaar is.
Restaurant begint steeds beter te lopen en natuurlijk gaan we naar Thailand en de bergen in! Dus wordt waanzinnig jaar…

Alles naar zijn waarde vind ik… Burning Heart is voor velen een tweede huis, een plek van sfeer en ontspanning en dat moet alleen maar meer worden. Wil ook het Budget sportschool volk buiten houden, wie blij wordt van die grijze massa apparatuur voor 15 euro per maand of zo moet heerlijk daar gaan trainen. Ik wil jullie, die waarderen wat er staat en wat we er voor doen en begrijpen hoeveel zoiets kost. Denk trouwens dat kwaliteit sportscholen waar je geen nummer bent maar waar je je thuis voelt weer helemaal terug komen. Niet alleen in de grote steden maar overal. Het leven is al zo idioot duur, voor die paar tientjes extra krijg je zoooooveel meer!

Evengoed wil ik bovenstaande graag uitleggen en hoop en reken op jullie begrip!!!

Ook blijf ik iedere maand 2 Lifetime abbo’s verkopen! 1500 euro evt met zakelijke factuur en je bent voor het leven lang lid waar je nooit meer voor betaald! Max 2 per maand en dat geld wordt direct de gym in gepompt.

December!!! Ongekend… Papi al meer dan jaar een wereld verder, poets alweer een jaar onder de GYM en volgende maand word ik ??? 49 jaar oud, afschuwelijk vind ik dat!
450m2 groter weer en heerlijk gegroeid. Veel nieuwe, blije gezichten en gaaf is dat veel FAM die opzegt weer terug komt!!! Dat zegt toch alles en doet me beseffen dat alle offers die we als gezin brengen om deze gym te bouwen en runnen het waard zijn..

Loving da gymlife!!!❤
Jerry

Andere blogartikelen