skip to Main Content
Gratis proefweek

KooiKarpers filmen!?

Koikarpers

Denk dat iedereen dat wel eens heeft, zo’n week dat bij alles wat je doet je een lamlendig gevoel over je hebt. Niet echt moe maar gewoon niet op gang kunnen komen. In dit soort omstandigheid verkeer ik momenteel, bij het opstaan het gevoel dat je een marathon gelopen hebt, tegen het kleinste klusje opzien als tegen een berg, ga zo maar door. Denk maar zo, gaat wel weer over dus net doen of ik bulk van energie?
Zo heb ik deze week op verzoek van een vriend een filmpje gemaakt van zijn vijver waar talloze kooi karpers rondzwemmen. Een mooie gelegenheid om mijn nieuwe camera uit te testen.
Het zal je liefhebberij maar zijn maar voor deze vriend is het een hobby waar hij zich heerlijk in kan uitleven. Ook deze week een soort van barretje gemaakt voor een van de twins die haar kamertje een grondige opknapbeurt heeft gegeven, leuk werk waar ik extra mijn best op heb gedaan.

Artikelen die op de dojo slaan, daar schrijf ik deze blog voor, zijn momenteel bijzonder summier.
Om deze blog een beetje leesbaar te houden, wil niet constant in herhaling vallen, dus wordt het door gebrek aan nieuws een wel zeer korte blog ditmaal.

Wel kan ik melden dat het opschonen van ons ledenbestand voorspoedig verloopt dankzij de inzet van mijn oudste kleindochter Noa. Naast het feit dat ze een goed stel hersenen heeft beschikt ze over administratieve eigenschappen waar ze zelf ook geen weet van had. Het is bijna zover dat o.a. de incasso overgezet kan worden naar Epass zodat daphne ook wat werk uit handen genomen kan worden, was deze maand wel erg extreem de storneringen.
Ook wat betreft onze verbouwplannen komt er wat licht aan de horizon, kan op dit moment nog weinig melden maar de plannen worden steeds inzichtelijker. Zo zijn we er nog niet uit hoe de receptie die beneden gaat komen eruit komt te zien, in de huidige hal staan de kasten met elektriciteit, gas en water en we willen deze graag samenvoegen tot één enkele kast om een doorgang te maken naar de huidige hal. Ook was er een suggestie gedaan om de glazen entrée naar voren te verplaatsen en er een nieuwe ingang van te maken maar dit idee valt af vanwege de fikse kosten die daar mee gepaard gaan. Dat het straks bijzonder tof gaat worden staat als een paal boven water, dat is zeker!
Ik hou u op de hoogte van de verbouwplannen
Zoals gememoreerd een wat kortere blog, hoop volgende week meer neer te kunnen pennen.

Tot mijn volgende blog,
Dick

Andere blogartikelen