skip to Main Content
Gratis proefweek

Kickboks certificaat

Er heerst nog steeds een griepepidemie in ons kikkerlandje hoor ik op de radio. Loop zelf al weken te kwakkelen maar heb het idee dat het wat mezelf betreft de betere kant opgaat. Mijn schoondochter Daphne heeft me verplicht gesteld dat ik aan de vitamine C moet. Eet wel regelmatig groente maar veel te weinig fruit dus maar aan de bruistabletten gegaan. Elke dag één tabletje en moet zeggen buiten het feit dat het best te pruimen is, het zijn vruchten lijkt af te werpen. Een klein privé verhaaltje dus tijd om te switchen naar de dagelijkse gang op onze dojo.
Beastside van afgelopen vrijdag was redelijk geslaagd, jammer dat het tattoo gebeuren geen doorgang had. Om verschillende redenen zegden de tattoo mensen hun afspraken af en bleef onze octagon leeg ditmaal.


Computer problemen
De laatste tijd traden er kleine probleempjes op met onze computer op de dojo, regelmatig erg traag, bepaalde handelingen had de compu geen zin in, internet wat regelmatig wegviel enzovoort. Nu is het een al wat oudere computer, heeft bij mij thuis een paar jaar voortreffelijk zijn dienst gedaan. Door uitbreiding van o.a. nieuwe diensten thuis, het zwaardere filmwerk, was ik gedwongen een andere, beter geschikte computer aan te schaffen. Met de overgang op de dojo naar een nieuw systeem bleek mijn oude computer geschikt te zijn voor de taken maar zoals gezegd beginnen er nu wat probleempjes te komen.
Afgelopen maandagavond, had een gezellig avondje whiskyproeven met wat vrienden in Leusden, belde mijn kleindochter, die bardienst had, dat de computer de geest had gegeven. Gelukkig was het bijna sluitingstijd dus waren er enkel nog mensen die boven moesten inchecken. Noodgedwongen de deur maar ontgrendeld, scansysteem werkt niet meer wanneer de computer faalt, en we de 24 uurs mensen niet voor een gesloten deur wilde laten staan. De volgende ochtend vroeg naar de dojo en zowaar de computer startte normaal op. Uitgeschakeld, alle kabels ontkoppeld en schoon gemaakt van binnen, weer opgestart en nu maar afwachten of hij het blijft anders moet er weer geïnvesteerd worden.


Nieuwe druppels
Het ging ineens erg hard met de uitgave van 24 uurs druppels, in één week tijd 8 stuks uitgegeven daardoor een klein weekje zonder gezeten. Normaal gaat er 1 druppel per week uit. Gelukkig is er weer een voorraadje van 50 nieuwe druppels binnen gekomen, dus wanneer er sporters zijn die er een aan willen schaffen, er zijn er voldoende op voorraad.


Verbouwing Fitness Crossfight
Verbouwing
Vandaag, dinsdag 7 februari, begonnen met de sloop van de “ Karma is a bitch” muur. Aan de ene kant zonde dat deze fraaie graffitimuur is verdwenen, aan de andere kant winnen we een stuk fitnessruimte. Doordat er al eerder wat bokszakken zijn weggehaald is er voldoende ruimte ontstaan in de crossfight waar o.a. de loopbanden uit de aparte ruimte waar ook de 480 trainer stond. Op moment van dit bericht moet de crossfight herindeelt worden zodat de apparaten volledig tot hun recht komen.

Muur Fitness Karma is a Bitch weggehaald


Vervolg seminar Mike Constantinides

This seminar is not for the weak heart!
Warning!! Joining this seminar might turn you into fearless woman with fearless hart and character with ZERO Tolerance for violence.

Zo is de aanhef op facebook over een vervolg van het eerste seminar van Mike wat bijzonder goed ontvangen is en hiermee een vervolg krijgt op zondagmiddag 11-03-2018, locatie Ladies only, tijd 12.00 uur tot 16.00 uur, enkel voor dames!!!
Wanneer je mijn persoonlijke mening vraagt, in mijn optie een must voor moeders en dochters.


Kickboks certificaat
Om de kickboks jeugd nog meer te inspireren gaan we als Burning Heart aanvangen met een certificaat wat in het bezit kan komen na een heus examen. Dit idee is ontsprongen uit het brein van onze hoofdtrainer Jeremy Blijd. In het judo wordt er middels de kleur van de band die men om heeft aangeduid in welke klasse men zit. In navolging hiervan gaan we werken met certificaten, te beginnen met certificaat 1. Zoals u op begeleidende foto van deze blog kunt zien, rechtsonder, de eisen die gesteld worden om in het bezit van certificaat 1 te komen. De datum wanneer dit examen plaats gaat vinden wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt. Het streven is om dat nog voor Jeremy’s vakantie te doen einde maand.

Tot de volgende blog
Dick

Andere blogartikelen