skip to Main Content
Gratis proefweek

Kassa en Fitness?

Burning Heart Fitness,

Het is best een vroeg tijdstip dat ik aan mijn blog begin, donderdagochtend 04.30 uur. Het gebeurt gelukkig zelden maar heb weer een nacht achter de rug waar ik maar niet in slaap kon vallen, woelen, woelen en nogmaals woelen. Komt wellicht door het tijdstip dat ik momenteel mijn bed opzoek, later meer hierover.Net even op mijn balkon gezeten met mijn eerste bak koffie van deze ochtend, heerlijk rustig nog op dit tijdstip van dag. Vogeltjes fluiten alom en geen druk verkeer, een enkele auto met daarin iemand die vroeg op pad gaat.
De temperatuur is best aangenaam en het is vrijwel windstil, zal best veranderen gezien de weersvoorspelling. Kortom de morgenstond heeft goud in de mond al had ik liever nog een paar uurtjes op mijn bed gelegen. Zo de inleiding van deze blog weer achter de rug, op naar de nieuwsfeiten van afgelopen week.


Fitness

Het begon precies een week geleden, zoals altijd keek ik in de ochtend de camerabeelden versneld na van de nacht daarvoor. Nu moet ik zeggen dat het de laatste tijd vrij goed ging en ik weinig reden tot klagen had tot afgelopen vrijdag.Op een gegeven moment komen 3 personen binnen op één druppel. Tot overmaat van ramp wordt van binnenuit de deur geopend door een ander persoon en ik niet kon uitlezen op de computer wie er normaliter scande. Drie handelingen die ten strengste verboden zijn, ten eerste behoort iedereen afzonderlijk aan de buitendeur te scannen, ten tweede dito bij het binnengaan van de fitness en ten derde mag men nooit de deur voor iemand van binnenuit openen. Dit staat duidelijk te lezen aan de binnenkant van de toegangsdeur maar ergernis no.1 van mij is. Heb hier al zo vaak een opmerking over gemaakt! Nu zijn deze 3 personen bij de dojo niet bekend, dus onze vraag is hoe komen ze aan een druppel. Heb wel een vermoeden maar moet het eerst zeker weten alvorens actie te ondernemen. Ik ben wel in het bezit van foto’s maar bij navraag kan niemand mij zeggen wie dat zijn. Jullie kennen mij onderhand wel een beetje dus vanaf afgelopen weekend check ik regelmatig de beelden in de hoop ze op heterdaad te betrappen. Doe dit tot gemiddeld 03.00 uur en ga daarna naar bed. Bijna elke avond kon ik s ’nachts naar de dojo omdat ik dingen zag die niet door de beugel konden. Zo zag ik iemand die brutaal naar binnen ging terwijl anderen netjes in checkte.Zag nog dat een vrouw een opmerking maakte maar bewust persoon trok zich daar niets van aan dus ik naar de dojo om uitleg.
Hij vertelde dat hij niet op de hoogte was van het bestaan van een druppel maar dit is je reinste onzin, volgende dag heeft deze persoon alsnog een druppel aangeschaft. Geval 2, wederom 2 personen naar binnen op één druppel, weer op weg naar de dojo om uitleg en bijna hetzelfde verhaal als voornoemd.
Persoon die de man naar binnen liet uitdrukkelijk verteld dat bij een volgende keer hij lid af zou zijn.
Persoon zonder druppel terstond een aangeschaft dus naar tevredenheid opgelost. Tussendoor nog rond elf uur in de avond naar de dojo want toilet zat verstopt. Complete rol toiletpapier versperde de doorgang en zo goed als kwaad hersteld. Hoe krijgt men dit toch voor elkaar vraag je je af!!!
3de geval woensdagavond, wederom 2 personen op één druppel, was niet op de hoogte dat hij een ander betalend lid zonder druppel mee mocht nemen. Duidelijk gemaakt dat bij afgifte druppel deze strikt persoonlijk is. Beweerde dat hem dat niet verteld was, kan me niet voorstellen, maar had zelf de druppel niet uitgegeven dus kan niet anders dan het voordeel van de twijfel geven. Ga dit vanaf nu ondervangen door een formulier mee te geven bij uitgifte druppel met de voorwaarden en regels van een druppel. Dus best een heftig weekje maar ga net zolang door tot ik weet welke 3 personen het betreft die voor ons onbekend zijn. Overigens kijk ik elke ochtend de beelden na.


Programma Kassa op T.V.

Doordat ik momenteel tot laat, zeg maar vroeg in de ochtend opblijf zag ik bij toeval het programma Kassa van de Vara voorbijkomen op uitzending gemist.
Een onderdeel ging over fitnessen van jeugdige sporters en ze lieten daarbij beelden zien van Fit for free en Basic Fit. Op deze beelden konden jongens van 12 jaar ongehinderd gebruik maken van diverse toestellen. Daarbij liet de Vara opzettelijk sommige oefeningen verkeerd uitvoeren.
Resultaat was dat niemand van het personeel hier een opmerking over maakte. Wij, als Burning Heart, hanteren het beleid dat men minimaal 16 jaar behoort te zijn alvorens met gewichten e.d. aan de gang te gaan.
Uitzondering is wanneer men onder begeleiding van b.v. de vader of een ander ouder persoon met gewichten aan de gang gaat. Weet wel dat wij hier geen voorstander van zijn en dit geheel op eigen risico gebeurt. Jeugd is snel overmoedig en een blessure is zo opgelopen.


USB-STICKS

Burning Heart, Dance Dance Dance
Het is nog wat aan de vroege kant maar ben graag zo compleet mogelijk voorbereid. Zoals jullie wellicht weten vindt op 7 juli een optreden in Theater Gooiland plaats van onze dansschool ter afsluiting van het seizoen. Nu ligt het in de bedoeling dat naast een professionele fotograaf, die de foto’s maakt, ikzelf het een en ander op film wil vastleggen, doe dit tezamen met mijn maatje René. Om in het bezit te komen van deze beelden kan men een USB-stick bestellen tegen een zéér schappelijke prijs van € 15,00.
Momenteel druk aan het oefenen om dit gebeuren met meerdere camera’s vast te leggen. Het opnemen lukt aardig nu maar hopen dat de beelden die opgenomen worden van behoorlijke kwaliteit worden. Al bezit ik best goede apparatuur het heeft niet de kwaliteit die gebruikelijk is bij de omroep.Edoch twijfel er niet aan dat het een alleszins fraai geheel wordt ?

Tot de volgende blog.
Dick

Andere blogartikelen