skip to Main Content
Gratis proefweek

Judo examendag

Donderdag blog time en weer was het een lekkere zonnige dag, de derde donderdag op rij, en de vooruitzichten voor aankomende week zijn goed.
Verlang net als de meeste onder ons naar het voorjaar. Keek vanaf mijn balkon op een pracht veldje voorjaarsbloemen maar bemerkte vandaag dat men het gemaaid heeft, doodzonde dat men hier niet omheen is gegaan met de maaimachine. Best bijzonder dat elk jaar deze bloemen rond dezelfde tijd opkomen maar zoals geschreven voortijdig weggevaagd door een of andere lomperik die waarschijnlijk niet van de natuur houdt.
Moet tijdens het schrijven van de blog regelmatig opstaan omdat ik reeds 3 weken behoorlijk last van mijn rug heb en het beste medicijn is een blokje lopen om mijn rug te ontlasten.
Nu is er gisterochtend een nieuw euvel bijgekomen en wel een bijzonder pijnlijke plek aan de linkerkant van mijn lichaam. Helemaal als ik hoesten moet, het voelt dan aan of er met een mes geprikt wordt in mijn zij. Dokter maar gebeld en dat heb ik weer, pas volgende week is de dokter weer terug. Vanochtend had ik het er op de dojo over met Folkert Rikkert de Koe, onze medicijnman, en hij vroeg wijs de plek eens aan waar je last hebt.
Ik de plek aanwijzen en hij drukte er even op…….pats dat was direct raak en ging even door de grond.
Kan je gerust stellen, het is een spierscheuring onder je bot want op die bewuste plek zit niets anders. Blijft wel een tijdje pijnlijk maar geneest wel weer, ik uiteraard opgelucht maar als zware shagroker hoest ik wel eens en geloof me dat is momenteel geen pretje.
Genoeg over mijzelf dus terug naar de Dojo.

Mafkees
Deze week zat ik ’s avonds achter mijn computer om wat op te zoeken via Google en zag op mijn 2de scherm waar de camera’s van de Dojo continue te zien zijn een gozer binnen komen en gelijk weer uit beeld liep, mijn eerste gedachte was, weer zo een die zijn fiets binnen gezet heeft.
Maar nog geen paar tellen later liep hij met het apparaat dat tattoo naalden en dergelijke steriliseert de deur uit. Kon mijn ogen niet geloven en doordat ik Abman ergens boven in de Fitness zag lopen en er vanuit ging dat zijn telefoon beneden lag, belde ik terstond Jerry om dat te melden.
Zal zijn reactie maar niet herhalen. Nog dezelfde avond de opgenomen beelden op Facebook gezet waar zijn schoenen en pet opvallen, jammer genoeg is zijn gezicht niet te zien. Uiteraard is zoiets onvoorstelbaar brutaal en beneden alle peil.
Dat ons motto “One Gym One Fam “ luidt openbaarde zich in de snelheid waarmee leden het bericht van Jerry deelden! Een kleine 200 maal op moment van schrijven. Ondanks deze nare gebeurtenis heeft Jerry zijn geloof in de mensheid niet verloren wat zich uitte in een soort van parodie de volgende dag op Facebook, kijk zelf maar op zijn pagina hoe dat ging!!!
Jerry, je blijft een heerlijke mafkees!

Judo
Afgelopen zaterdag was het bij de afdeling Judo examendag.
Gelukkig voor mij kwam Pa Taling langs om naar het een en ander te kijken. Ik vroeg, René wil jij de stoeikampioentjes filmen zodat ik de ouders en andere aanwezige personen van koffie e.d. kan voorzien. Het werd vervolgens de ganse ochtend filmen voor René want de aanloop voor de bar was van dien aard dat ik niet in de gelegenheid was om hem af te lossen. Dat René zijn taak als cineast serieus heeft genomen bleek uit de beelden die op de SD kaart stonden, ruim 100 opnames. Ben hier best druk mee geweest om er korte filmpjes van te maken mede doordat sommige opnames minuten lang duurde. Het is kijken en snijden telkens weer totdat het een aanvaardbare lengte heeft.
Tijdens dit monteren kreeg ik met de minuut meer bewondering voor Stijn Taling die tegenwoordig de leiding heeft over de afdeling Judo. Zichzelf blijvend, geduldig en met veel humor de aandacht van de Kids blijven behouden, Stijn petje af voor jouw manier van handelen!

Viking Run
De aanmeldingen vaar de Viking Run blijven binnen stromen. Let wel op want 15 april sluit de inschrijving en zoals Jerry het doeltreffend verwoordde, na 15 april moet je het zelf regelen en kan je achter de bus aan rennen. Dit geldt ook voor de betaling, de meeste hebben nog niet betaald en we vragen om het bedrag van 50 euro contant te voldoen vanwege administratieve redenen. Zo’n run is eenmalig en het is een rompslomp voor ons om dit via de pin te doen. Wat vergeten te melden is dat Jerry shirts kosteloos laat maken en we uiteraard wel de maten willen hebben, dus mensen die zich al aangemeld hebben geef ook je maat shirt op. Het zijn normale maat shirts dus niet zoals de eerste keer toen ze aan de krappe kant waren.

Tot mijn volgende blog.
Dick

 

Andere blogartikelen