skip to Main Content
Gratis proefweek

Inchecken, Beastside, enthousiasme Seminar

Inchecken, scannen, sportschool

Na een meer of minder gedwongen weekje rust, voelde me beroerd en grieperig, de draad maar weer opgepakt. Kan niet zeggen dat ik me nu 100 procent voel maar mijn huiskamer komt mijn strot uit en maar weer wat onderhanden genomen.Het afgelopen weekend normaal bardienst gedraaid en aardig wat vragen over het item parkeren, wat in mijn laatste blog vermeld was, gehad en uiteraard beantwoord. Heb dit ook extra op facebook gezet met de foto’s apart. Merk wel dat niet iedereen op de hoogte is want de afgelopen dagen best wat “fout” parkeerders gezien. Ik begrijp dat niet iedereen facebook of mijn wekelijkse blog leest dus, daar waar mogelijk de mensen die verkeerd stonden, erop gewezen.
Wat me deze week ook opviel dat men nu parkeert op het stukje gras begin grote parkeerplaats aan de rechterzijde. Wil met klem de parkeerders erop wijzen dit absoluut niet te doen omdat dat gevaar met zich meebrengt voor vertrekkende sporters. Deze worden min of meer gedwongen half het fietspad op te rijden alvorens men zicht heeft op fietsers die van links komen. Met name brommers komen vaak met grote snelheid aan en voor je het weet belandt er een op je motorkap. Dus niet parkeren op dat stukje gras voor ieders veiligheid!!!

Seminar Mike afgelopen zaterdag

“Het enthousiasme van de terugkoppeling van de dames van het seminar van vandaag is enorm!! Ik wist het natuurlijk al maar als dit zo bevestigd wordt is dat echt heel tof!!! Nu al besloten dat er in maart, op een zondag, een vervolg komt!!! Zo blij dat we dit mogelijk hebben kunnen maken vriend Maik Konstantinides!!! Jij bent echt ongekend uniek”

Een reactie die Jerry op facebook plaatste daags na het geslaagde seminar van Mike Konstanides. Een groep van zo’n 18 dames hebben een bijzonder leerzame middag gehad onder leiding van Mike.

Beastside
Vrijdag is het weer zover, een avondje in de fitness met een DJ, lichtshow en tattoo artiesten. Er zal tijdens deze zware training getraind worden tijdens de aanwezigheid van een DJ die het volume tot het maximum draait! Een extra scoop, sla genoeg eiwitten in, bel je vrienden dat je later aansluit, want tijdens #BEASTSIDE is het tijd voor je Muscles! Ben je nog geen lid van sportschool Burning Heart in Hilversum?
Geen probleem, niet Burning Heart-leden dienen een dagpas aan te schaffen t.w.v. €10, zodat jij deze geweldige avond kan beleven.

Vernieuwde Website
Het heeft wat tijd in beslag genomen maar onze vernieuwde website is nu bijna voor 100% compleet. Persoonlijk best tevreden met het resultaat. Op de homepage het schitterende filmpje van Gebr. Heyl met daarop 2 buttons waar je of direct contact kunt krijgen of een proefweek kan aanvragen.Iets naar beneden scrollend ons aanbod sporten geïllustreerd met fraaie foto’s van de dojo en fitness.
Onder het kopje Trainersaanbod alle lessen die we geven bij Burning Heart
Het kopje Rooster laat een duidelijk beeld zien van onze lessen per week.
Op het kopje over ons stellen wij ons trainersgilde voor.
Kopje Tarieven laat de tarieven zien van; Burning Heart, Dance Dance Dance en Ladies Only.
Ladies only geeft een overzicht van de activiteiten aldaar
Nieuws staan een aantal nieuwsbrieven op
Contact staan o.a. de openingstijden, adressen van de sportscholen en een contactformulier.
Dit alles is rijk geïllustreerd met foto’s.

Gedrukt exemplaar rooster Burning Heart
We hebben een tijd zonder actueel rooster gezeten op onze dojo. Doordat er nogal vraag naar was hebben we vanaf heden weer een gedrukt exemplaar voor u klaar liggen. U vindt het rooster in het bakje wat op de bar staat.

24 uurs druppel
Met ingang van 29-01-2018 is er enkel via het nieuwe systeem toegang mogelijk na de reguliere openingstijd. Het uitleessysteem wat op de deur bevestigd was is retour naar de fabrikant. Het nieuwe uitleessysteem bevindt zich op de deurstijl aan de rechterkant wanneer je voor de deur staat.

Inchecken dojo Burning Heart
Al ontelbare keren aangehaald maar nog steeds komen er sporters bij Burning Heart die menen dat het inchecken niet geldt voor hun. Er is voor niemand een uitzondering op deze regel!!!  Ook wanneer er niemand te zien is achter de balie dien je gewoon in te checken met je pasje of telefoon. Voor mij persoonlijk is dit de grootste ergernis die ik ervaar op onze dojo. Onlangs in een tijdsbestek van 20 minuten, 12 personen op de camera thuis gezien, die zomaar doorlopen naar de kleedkamer zonder de moeite te nemen om in te checken. Dit zie je bij geen sportschool, een alternatief is het plaatsen van een draaihek maar we vinden dat te klantonvriendelijk. Het is toch een kleine moeite om even bij binnenkomst in te checken. Het gebeurt ook nog weleens dat men de pas is vergeten, meld dit even en dan kunnen we handmatig inchecken. Daarnaast is het een must en voorwaarde dat bij eventuele calamiteiten hulpverleners een volledige lijst van aanwezigen ter beschikking hebben. Dit gaat ook op voor de bovenste verdieping, ieder afzonderlijk scannen, soms duurt het enkele seconden alvorens het lampje op groen springt.

Ook wanneer men op de hoofd  dojo gescand heeft nogmaals scannen, de computer geeft dan aan dat er reeds ingelogd is en dat deze 2de scan niet vermeld wordt!

Tot de volgende blog

Dick

Andere blogartikelen