skip to Main Content
Gratis proefweek

25 mei Ibiza Party

Burning Heart, Ibiza, Party

25 mei Fuck Bad Times Party

Iedereen die me kent weet het, ga de strijd met me aan en je legt het af, Ik geef altijd meer, ga altijd harder en breng zeker altijd meer offers want verwaarloos mezelf lachend. En dat geven kunnen weinig want het gros begint met zichzelf op nr. 1!! Ik zet mezelf op nr. 1705! … Kids, vrouw, Gym Fam en dan papi?. Laatste 6 maanden heb ik ‘Beef’ met ‘Tha Gods’ ben ik bang voor want wordt zwaar gefucked door daarboven! MAAR ook met hun ga ik de strijd aan en draai zelf deze shizzle om!!????.

Daarom! FUCK BAD TIMES party.

Winter heeft lang genoeg geduurd en we gaan een waanzinnige ‘Pre Summer’ party geven! Luis del Villar is mijn held en zijn Ibiza Sensations podcast heeft bijna 30 miljoen downloads, gast is zoooo tof!! En heb alles uitgelegd tijdens de vakantie in Mexico, hij vliegt hierheen en komt draaien, iedereen die hem in Ibiza heeft gehoord weet wat een waanzinnig geweldige muziek hij draait!!

Omdat Daphne en ik gek zijn op mooie wijnen komt Wieger Boonstra van Boonstra wijnen prachtige flessen schenken, regelen we heerlijke hapjes en wordt dit de kick off naar een geweldige zomer!!! Want ik wil alleen maar leuk en gezellig en vooral lachen!!! Want alles gaat sneller voorbij dan je beseft als kind.

15,00 euro is niets tegenover de kosten maar wil dit exclusief houden voor diegene die het echt leuk vinden en laat een X aantal kaarten maken en op is op natuurlijk, Ik laat weten waneer ze binnen zijn.

Springkussens met toezicht voor de kids (va 5 jaar) en bij slecht weer zet ik ze gewoon bij Otopoets binnen, dus garandeer een topdag! 
15:00 uur tot 21.30 uur!!! Heb in Ibiza geleerd dat dit de leukste en relaxte feesten zijn en iedereen kan zich melden voor de Mis de volgende dag om te ‘confess’en wat er de vorige avond gebeurt is!!!

ONLY WAY IS UP!!!!

Andere blogartikelen