skip to Main Content
Gratis proefweek

Historie: Seminar Ramon Dekkers

Best een drukke week achter de rug op de Dojo, allerlei zaakjes die ik eigenlijk niet gepland had.
Te beginnen met het feit dat onze schoonmaker Reggie op vakantie is wat Jerry vergeten te vertellen was en maar dat was wel bekend, Abman en Jaimy genieten op moment van een welverdiende vakantie. Het gemis van de schoonmaker is gelukkig ondervangen. Wilde dat ik het nog kon volbrengen maar langer dan een uurtje stofzuigen en/of dweilen is voor mijn been teveel, die wil niet meer meewerken. Daarnaast vang ik de eerste uurtjes achter de bar op om vervolgens met een gerust hart naar huis te gaan, in de wetenschap dat mijn opvolgster Chloë alles onder controle heeft. Sinds maandagavond hadden we te kampen met een computerstoring die tot donderdag geduurd heeft, lastig omdat zowel kassa aanslagen als andere noodzakelijke veranderingen niet werkten. Gelukkig werkte de scanner boven wel. Ook een dag paraat moeten staan omdat de airco in de loopbanden ruimte de geest had gegeven en behoorlijk lekte. Monteur geweest en had het uiteindelijk voor elkaar, althans dat dachten we. De volgende dag lag er weer een plens water op de laminaten vloer dus mag hij weer terugkomen. Vandaag (donderdag) een ritje Roozendaal met de Otopoetsbus, samen met Mark, om fitnessapparatuur te halen. Een rit volop in de regen die met bakken naar beneden kwam. Gelukkig paste de loopband, moesten wel onderdelen afgehaald worden, en de Pec Deck in de Renault Traffic. Staan momenteel in de hal beneden omdat ze best wel een opknapbeurt nodig hebben, nog nooit zo’n paarse kleur leer gezien. We gaan er zo snel mogelijk voor zorgen dat deze Pec Deck in nieuwstaat gebracht wordt. De loopband is een kwestie van naar boven brengen, monteren en schoon maken.

Bericht van Jerry
In aanvulling op dit bericht de navolgende aankondiging van Jerry op Facebook:
Vandaag wordt loopband vervangen en krijgen we Pec Deck van onze huisleverancier Fitness Result !!! Wat er allemaal staat is, op paar gebruikte aankopen na, 3 tot 5 jaar oud nu. Over 2 jaar gaat alles eruit en vervangen we alles weer voor nieuw!! Dit plan ligt er al in overleg met Nino Duijzer. Wil DE gym blijven als gaat om klasse en kwaliteit. Of dat weer Nautilus wordt weet ik nog niet want ligt eraan wat er allemaal op de markt komt maar wordt sowieso een toplijn van een topmerk. Niet die massabende die bij de budget kudde scholen staat….
Topnieuws van Mister Dojo!!!

Vervolg historie Burning Heart:

Toen eenmaal alles draaide kwam Jerry op te proppen met het idee om seminars te gaan geven. De eerste die hij daarvoor uitnodigde waren gelijk helden in zijn ogen en mensen die hij mateloos bewonderd, hun namen Bob en Irma Schreiber October 2009 was de maand dat dit stel een seminar gaf waar ook MMA werd gegeven. Wil je dit en tevens de dojo in oude staat terug zien, klik op deze link van You Tube Tevens komt de toenmalige Dojo fraai in beeld zodat voor diegene die nog nooit deze ruimte gezien hebben dit de kans van je leven is.

Al vrij vlot volgde een ander seminar, 12-12-2009 was de dag dat een gigant uit de kickboks wereld onze Dojo met een bezoek vereerde. Zijn naam Ramon Dekkers, werkelijk een bijzonder mens die helaas veel te vroeg is overleden, Ramon mocht slechts 43 jaar oud worden. Tijdens een rit op zijn racefiets werd hij onwel en reanimatie mocht niet meer baten. Gelukkig zijn er beelden gemaakt van zijn les kickboksen die nog steeds te zien is op You Tube. Wanneer je deze Link You Tube aanklikt kan je het filmpje van dit seminar op je gemak bekijken. Spijtig genoeg heb ik in mijn fotoarchief geen foto’s meer van de oude Dojo. Door een crash van mijn computer heb ik aardig wat herinneringen verloren, weet wat jullie denken, had maar een back-up gemaakt. Iets wat ik momenteel 3 maal doe op verschillende harde schijven en tevens in de Cloud. In onze Dojo hangt een doek met de vuisten van Ramon Dekkers.

De smaak van seminars beviel Jerry schijnbaar goed want april 2000 was de volgende aan de beurt, Raymond Joval was zijn naam. Wederom een grootheid uit de kickbokswereld.
Ook dit seminar staat op you tube en wel onder deze Link You Tube

Tot mijn volgende blog.
Dick

 

Andere blogartikelen