skip to Main Content
Gratis proefweek

Hilversum Alive

Tijdens de Hilversum Alive Bootcamprun op zondag 28 juni verzorgt sportschool Burning Heart in samenwerking met Rex Hilversum de leukste kinderopvang ooit!
In de hippe club zullen de kinderen een professionele judo-workshop volgen. Twee top judoka’s zullen onder begeleiding van professionele kinderopvang een onvergetelijke ochtend verzorgen voor uw kinderen.
De opvang is geheel gratis en het geeft u de mogelijkheid om mee te doen aan de spectaculaire Alive Bootcamprun. Inschrijven voor de run kan via deze link: https://inschrijven.nl/idealformulier

Na het inschrijven bij café de Kei kunt u uw kinderen onderbrengen bij de begeleiders.
Deze zullen om 11.30 uur gezamenlijk naar Club Rex lopen.
De kinderen kunnen hier na de bootcamprun tot uiterlijk 14.00 uur opgehaald worden.
Voor meer informatie over Hilversum Alive: hilversumalive.nl

Hilversum Alive organiseert dit jaar voor het eerst in de geschiedenis de Alive Bootcamp Run! In samenwerking met de Stichting Loop Nu, Run2Day en diverse sportscholen in Hilversum en omgeving wordt er een parcours van 2.5 km uitgezet in de binnenstad. Op 4 podia langs het parcours zullen uitdagende trainingen worden gegeven, waardoor alle spiergroepen worden aangepakt. Het parcours zal twee keer worden gelopen, waardoor een work-out van ongeveer 60 minuten wordt uitgevoerd.

De Alive Bootcamp Run start op zondagochtend 28 juni om 11.00 uur en zal ongeveer 60 minuten duren. Houd voor meer informatie het Facebook evenement in de gaten!

WIL JIJ MEE DOEN? SCHRIJF JE NU IN! Deelname kost slechts €10,-

Sportschool Burning Heart uit Hilversum is een van de sportscholen die meewerkt aan de Hilversum Alive Bootcamprun. Op het grootste podium van Hilversum Alive zullen zij 2 uitdagende workouts verzorgen.

Daarnaast trakteert Burning Heart op 2 weken gratis sporten.

Je vindt dit in de gratis goodiebag in de vorm van een sporttasje die alle deelnemers ontvangen.
Tijdens deze proefweken mag je gratis deelnemen aan alle sporten: www.burning-heart.nl
Meld je snel aan: https://inschrijven.nl/idealformulier

Oppas voor de kids tijdens de Bootkamp run!!!! Een judo workshop in de Rex waar de kids zich heerlijk vermaken terwijl jullie een uur vol gas Bootcampen!!! Inschrijven!!!

Andere blogartikelen