skip to Main Content
Gratis proefweek

Gratis Proefweek

Kom in deze blog nog een keer terug op het gebruik van het pasje betreffende fitness en crossfight ruimte. Nog teveel personen schijnen daar moeite mee te hebben. Geloof me wanneer je 2 á 3 seconden wacht na het scannen van je pasje gaat de deur moeiteloos open.
Aangezien dit systeem je pasje online controleert duurt het even voordat het signaal van je pas heen en weer is gegaan. Mocht het echt niet lukken loop even naar de balie kijken we je pas even na en doen zo nodig handmatig de deur open. Om de ruimte te verlaten, er zit een grote zwarte knop aan de binnenzijde, indrukken en gelijk de deur openen.
Bijna wekelijks moeten we de toegangsdeur opnieuw stellen omdat er met geweld getracht wordt de deur te forceren. Tevens vragen wij wanneer je met een groepje naar binnen gaat, scan je pasje even. Nog te vaak zien wij via ons camerasysteem dat men gewoon achter elkaar naar binnen loopt.
Je wilt niet weten wat voor smoesjes men heeft als men illegaal naar binnen is gegaan.

Voorbeeld: meneer ik heb me aangemeld voor een proefweek, kijken we dit na blijkt bewuste persoon zich al maanden geleden heeft aangemeld.

Nu wordt er behoorlijk veel gebruik gemaakt van de gratis proeflessen en daar zijn we reuze blij mee wanneer men sfeer bij ons komt proeven maar het moet niet zo zijn dat men zich oeverloos beroept op een proefweek.

Gratis Proefweek formulieren
Vanaf afgelopen week zijn er speciale formulieren gedrukt waar men zich kan aanmelden voor zo’n Gratis Proefweek.
Formulier vraagt om naam, adres, telefoon en e-mailadres.
Bovenaan vullen we de datum in wanneer de Gratis Proefweek ingaat en er staan duimpjes op met de weekaanduiding, mocht je b.v. donderdag beginnen dan maken we het vakje met do zwart en gaan zo verder met de dagen. Er onder staan de soorten lessen die men bij ons kan volgen, uiteraard kan men zoveel kruisjes aanstrepen als men wilt. Formuliertje krijgt men mee en graag laten zien aan de balie zodat wij de volgende dag aan kunnen kruisen. Dus mocht u in uw kennissenkring mensen hebben die graag eens een Gratis Proefweek willen volgen, nodig ze uit!!!

In de crossfight ruimte zijn er sinds gisteren drie zogenaamde Speedballs aangebracht op verzoek van Noël, verder kan ik u melden dat we nog steeds in blijde verwachting zijn van de zogenaamde boksmaster. Deze grandioze aanvulling van de Crossfight ruimte laat maar op zich wachten en had allang in de Crossfight ruimte moeten staan. De leverancier van deze machine heeft in ons laatste contact beloofd dat zodra deze bij hem binnen is, de volgende dag bezorgd wordt bij Burning Heart.

Boxing Yoga
Helaas zijn wij gestopt met BoxingYoga bij Burning Heart. De belangstelling voor deze les werd met de week minder en aangezien de lerares speciaal hiervoor uit Amsterdam kwam hebben wij in goed overleg met haar hiertoe moeten besluiten.

Tot mijn volgende blog,
Dick

 

Andere blogartikelen