skip to Main Content
Gratis proefweek

Gala Burning Heart Update!

Goedemorgen! Even een update betreffende het eerste gala dit jaar. Als alle factoren meewerken wordt het een compleet weekend. Zaterdag Kickboksen en MMA gala en zondag een officieel olympisch boksen gala.
We zijn op 95 procent om ook een echte boksschool te worden, dus ingeschreven bij de Nederlandse boksbond met alle papieren.
We hebben onze promotors en matchmaking licentie. Er zijn een hoop kickboksgala’s in Nederland maar voor MMA is echt nog zoeken en dat geldt ook voor het boksen dus waarom niet?!.
Eerste gesprekken met de gemeente zijn goed verlopen al zijn ze (nog) niet blij met mijn plan om wel een biertje te schenken voor het volwassen publiek maar dit gaan we zo netjes dichttimmeren dat we er zeker uit komen.
Geen A partijen dit weekend! Het wordt echt een weekend voor de jeugd, C en B klasse en zeker ook de veteranen krijgen de kans de ring in te gaan. Zowel kickboksen als boksen! Maar met de aankleding en show van een groot A gala want ieder gala, en dat gaan er veel worden, van 300Entertainment zal garant staan voor kwaliteit, show en topsfeer net als onze Gym Burning Heart.

Aankomende week gesprekken met de eventuele locaties en datum zal liggen tussen half mei en begin juni.

Jerry De Jong

Andere blogartikelen