skip to Main Content
Gratis proefweek

Future Legend(s)!?

Dojo, Burning Heart, Legend, Sportschool

Het is weer halverwege de week dus beginnen met mijn blog van Burning Heart.
Net als afgelopen week nog geen notie waarover te schrijven maar er komt vanzelf wel weer wat in het brein. Op de camera’s naast mijn werkplek is genoeg activiteit gaande, alle beelden zijn gevuld met sporters die of halters, dumbells, bokszakken en dergelijke bewerken. Lekker om te zien dat iedereen het naar zijn zin heeft!
Privé best een druk weekje momenteel, Jerry op vakantie dus de verantwoording van de twins.
Leek wel een taxi afgelopen maandag, eerst Chloé naar school in Laren brengen, omdat ze nogal wat extra spullen mee moest nemen, in dit geval spullen voor een kookles naast haar normale boeken.
Uurtje later Isi die vanwege een val een lichte hersenschudding had opgelopen en op advies van de huisarts niet op de fiets mocht. Paar uur later gebeld vanuit school omdat ze teveel last van hoofdpijn bleek te hebben dus à la minuut in de auto om haar op te halen. Daarna even rust om vervolgens de andere helft van de tweeling op te halen. Heb het er graag voor over want zijn tenslotte je dierbaarste bezit.
Had op voorhand afgesproken dat ze goed zouden luisteren en de rommel die ze maken regelmatig zouden opruimen, moet zeggen dat ze aan beide verzoeken uitstekend voldoen. Voor de rest bivakkeer ik gewoon thuis om begin avond te verhuizen naar de Kolhornseweg om daar de nacht door te brengen. Aankomende maandag komt de familie weer thuis dus wordt alles weer normaal voor me.


Ronny Stuivenberg, jongste (hulptrainer)

Doordat Abman de afgelopen week op familiebezoek in Canada was heeft zijn zoon Ronny de trainingen van Ab overgenomen. Aan de reacties te horen en lezen op facebook heeft dit jeugdige mannetje zich keurig van zijn taak gekweten en ontpopt als waardige vervanger van zijn vader.
Nu werd hij beschreven als “de legend” maar voor zo’n jonge knaap vind ik deze omschrijving niet echt passend, daar is hij nog te jong voor. Maar dat hij het lesgeven onder de knie heeft is duidelijk.
Aankomende zondag wordt de ochtendmis voorgezeten door Ad Donkerslo.


Dance3 in Gooiland

Dance Dance Dance, Burning Heart, Theater GooilandZaterdag 7 juli is er voor de tweede maal een optreden van de kids van Dance3 in theater Gooiland.
De meisjes en jongens zullen hun berste beentje voor zetten om er net als afgelopen jaar een spetterend gebeuren van te maken. Weet het is nog vroeg dag maar Manon en haar crew zijn volop bezig om de diverse dansjes in te studeren. Net als René en Dick die dit optreden op film gaan vastleggen. Afgelopen jaar ook gedaan, met wisselend resultaat, maar veel geleerd om nu stukken beter voor de dag te komen. Het was voor ons tenslotte ook de eerste keer dat we zoiets deden.
Geleerd heb ik in ieder geval dat we nu met meerdere camera’s gaan werken om meer variaties aan te brengen. Wat vooral ontbrak bij de versie van afgelopen jaar waren ingezoomde beelden.
Nu is het een jaar verder en heb ik meer facetten van Adobe Premier pro, het monteer programma wat ik gebruik, onder de knie. Onderdeel daarvan is een item dat multi-cam heet, je kunt met dat programma net als een regisseur via simpele handelingen switchen tussen diverse camera’s.
Afgelopen week wat beelden met diverse camera’s geschoten bij Dance3 tijdens een les van Manon en later thuis uitgeprobeerd en mag wel zeggen dat ik bijzonder tevreden ben met het resultaat.
Al ben ik dan op leeftijd, voel me net een tiener als ik bezig ben met monteren ?


Dojo Burning Heart jeugd

Kickbosen, Burning Heart, Gala, Sportschol HilversumZaterdag 28 april staan voor Burning Heart op het gala van Center Gym Lelystad in de ring : Dina, Sana, Vince, Kyan, Bo, Milan en Ilias.
Wij wensen deze 7 jeugdleden alle succes toe.

Ik weet, de berichtgeving deze week van Burning Heart is aan de karige kant.
Volgende keer hoop ik meer items te hebben.

Tot de volgende blog.
Dick

Andere blogartikelen