skip to Main Content
Gratis proefweek

Fittrixx

Afgelopen week vrij rustig verlopen voor mij, weinig gedaan, mag ook wel na hectische monteer dagen van mijn belevenissen op Maltstock.  Paar dagen achtereen wat minder om handen, is best relaxed en was eraan toe.  Daarnaast een lekkere nazomer, wat wil een mens nog meer?
Beide wedstrijden van de Nederlandse clubs in de champions league op gemak bekeken en verheugd dat mijn cluppie met 3-0 gewonnen heeft. PSV was niet opgewassen tegen een van de beste clubs ter wereld, Barcelona, maar is geen schande.  Daar komen ze nog wel wat tekort!
Benieuwd naar de kraker van aankomende zondag wanneer beide clubs elkaar treffen in de lichtstad.
Op de camera’s van onze dojo heerst een lekkere drukte, het is op moment van schrijven net 08.00 uur geworden, mijn favoriete tijd voor het schrijven van deze blog.
Uit de speaker van mijn computer komt het fijne geluid van Abba, blijft toch een van mijn all time favorieten. Kan de meeste hits van deze groep bijzonder waarderen!
Nu maar eens beginnen aan mijn blog van deze week, een terugblik, vooruitblik en herinnering.


Red Cairo

Afgelopen dinsdag was het debuut van Red Cairo op onze dojo en dat hebben de deelnemers aan zijn zaktraining meegemaakt. Na afloop wat mensen gevraagd wat ze ervan vonden en nagenoeg iedereen die ik sprak was na afloop van zijn les compleet uitgeteld. Hoog tempo hanterend met korte rustpunten is best even wennen voor de meeste die andere lessen gewend zijn.
Maar niemand uitgezonderd was tevreden met het eerste optreden als leraar van Red Cairo bij dojo Burning Heart. Wanneer je de leraren naast elkaar zet is er ook best een groot verschil van lesgeven. Dat is dan ook het streven van Jerry, een grote verscheidenheid aan de manier van les geven. Bij Burning Heart kan iedereen aan zijn trekken komen.


Nieuwe apparaten

Eind deze maand staat er een aanvulling van de fitness gepland. Een liggende T bar row, een side latteral raise en een Pendulam squat, vette aanvulling ?
De spullen worden geleverd door Fittrixx en deze bijzonder leuke aanvulling is te danken aan de T.V. uitzending van mijn zaak is de beste.  Jerry heeft door deze uitzending contact gekregen met Remco Windsant, eigenaar van Legend Fitness, een medestrijder van Mijn zaak is de Beste.
Tijdens een gepland bezoek aan Legend Fitness viel Jerry zijn oog op deze apparaten. Omdat beide eigenaars, Remco en Jerry, gelijk een klik tussen elkaar voelde informeerde Jerry naar deze topapparaten en Remco was enthousiast over deze fitness spullen. Jerry kennende sprong er gelijk op in wat resulteerde in een bestelling bij Fa. Fittrixx. Tevens staat er een nieuwe Peck Deck op stapel die in de maand november geleverd wordt. Daar komt nog bij een Plate Loaded die zoveel reacties kreeg toen Jerry een vraag over dit apparaat op facebook zette, zowel doen als niet doen, dat hij dit bericht verwijderd heeft en gewoon besteld heeft. Kortom het wordt alsmaar leuker om lid van Burning Heart te zijn.


Blijf er op hameren

Nog steeds zijn er teveel mensen die hun pasje niet bij hun hebben.  Het gaat de goede kant op maar wil nogmaals met klem erop wijzen dat men bij binnenkomst incheckt!!! Ook het handdoek gebruik haal ik voor de zoveelste keer weer aan, het is toch niet meer dan normaal wanneer je een handdoek gebruikt als je een fitness apparaat gebruikt met een lederen bekleding. Gewoon op de zitting leggen en de volgende gebruiker ligt schoon zonder zweetplekken. Geloof me voel me soms net een schoolmeester maar zie nog teveel mensen zonder handdoek de fitness betreden. Vandaar deze herhaling van zetten!

Tot mijn volgende blog,
Dick

Andere blogartikelen