skip to Main Content
Gratis proefweek

Fitness/Crossfight 24 uur Open

Op naar blog 14, een getal die heel veel mooie herinneringen bij me naar boven brengt maar daar is de laatste tijd genoeg over in het nieuws geweest.
Terug naar de realiteit en die zegt dat het bioscoop uitje voor de jeugd nu al een groot succes is op voorhand. Rond de 60 aanmeldingen zijn er binnen gekomen en dat is iets waar we best trots op zijn. Om elk jeugdlid Dojo Burning Heart de kans te geven mee te gaan en dan bedoel ik met name de Judo jeugd is de Kung Fu training een half uurtje later en wel om 11.30 uur. Door deze grote belangstelling vragen wij ouders en/of begeleiders voor vervoer te zorgen naar de bios, opgeven graag aan de bar.

24/7
Punt 2 van deze blog is de aankondiging van Jerry op facebook dat de Fitness/Crossfight- ruimte vanaf 1 mei 24 uur per dag geopend zal zijn. Tijdens ons bezoek aan Schotland, onder het genot van een lekkere whisky, opperde Jerry het idee dat hij met de gedachte speelde om 24 uur per dag open te gaan en vroeg aan mij hoe ik daar over dacht. Ben dan wel 70 jaar maar nog steeds jong van geest en was direct enthousiast over zijn idee. Dezelfde avond een bericht op facebook gezet om te kijken hoe leden van Dojo Burning Heart hier over dachten. Binnen No-Time alleen maar positieve reacties dus al snel kwamen wij tot de conclusie om dit door te zetten. Tegelijkertijd realiseerde wij ons dat zoiets toch wel consequenties met zich mee zou brengen in de vorm van een douche en omkleed gelegenheid.
Ook nu in de huidige vorm is er in het weekend na 13.00 uur geen douche/omkleed ruimte aanwezig aangezien de Dojo uiteraard gesloten is.
Maar inventief als we zijn hebben we daar een oplossing voor gevonden die zeker realiseerbaar is.
Of deze verandering al op 1 mei heeft plaats gevonden is nog in het ongewisse maar we streven er wel naar. In mijn volgende blog kom ik hier op terug.

Strong Viking Water Run
Punt 3 van deze blog is om er nogmaals op te wijzen dat de deelnemers van de Obstacle Run deze niet moeten onderschatten en raad elke deelnemer aan, om indien mogelijk, minimaal eens per week een Crossfight les te volgen. Het is niet de bedoeling om er een wedstrijd van te maken maar denk dat iedereen die mee doet deze run toch wel tot een goed einde wil brengen.
Uiteraard is dit een advies maar zou het niet in de wind slaan.

Fibo Fitness beurs
Verder kan ik jullie melden dat de nieuwe scanners zijn aangekomen bij Dojo Burning Heart en dat we deze spoedig zullen installeren. Ook zijn Daphne en Jerry afgelopen donderdag op de Fibo Fitness beurs, de grootste beurs in Europa op dat gebied, in Keulen geweest om ideeën op te doen voor onze Fitness/Crossfight ruimte. Jerry kennende zal er best weer een uitbreiding te verwachten zijn.
Ook staat vanaf donderdag 7 april een nieuw instructiefilmpje op onze Site. Ditmaal een techniek en tactiek item van Twan Cornelissen met medewerking van Humprey Sardjoe.

Tot mijn volgende blog,
Dick

 

Andere blogartikelen