skip to Main Content
Gratis proefweek

Fitness en Putrace

Einde week dus tijd voor mijn volgende blog over het reilen en zeilen van Dojo Burning Heart.
Begin met de mededeling dat morgen (zaterdag 2 juli) de inschrijving voor de Fishermans Friend run op 4 september te Hellendoorn definitief gaat sluiten.
Vanaf zondag 3 juli kunnen er geen nieuwe inschrijvingen meer plaats vinden omdat er met de organisatie is afgesproken dat we op die datum het aantal deelnemers vanuit Dojo Burning Heart aan hun bekend maken. We zitten op het overweldigend aantal van bijna 80 sporters die nagenoeg allen voor de 12 kilometer hebben gekozen. Op moment van schrijven heb ik geen inzage wat betreft de betaling want deze moet uiterlijk zaterdag 2 juli voldaan zijn anders grijp je naast deelname.
Daarom zeg ik misschien ten overvloede, op Facebook meerdere keren deze week herhaalt, geen betaling binnen geen deelname vanuit Dojo Burning Heart.
Neem hier a.u.b. notitie van want uitzonderingen worden niet gemaakt.

Ruth Krooshof
Aansluitend op dit bericht kan ik u melden dat Ruth Krooshof, lid van Burning Heart, aandacht vraagt voor een leuk tussendoortje op de oefenrace van de Fishermans Friend run. Het betreft een zogenaamde Putrace door sloten in het plaatsje Weerde. 4,5 kilometer door 40 sloten, de perfecte voorbereiding voor 4 september of gewoon leuk om mee te doen.
Op de Dojo hangt bij de ingang informatie en nogmaals hetzelfde bericht op het raam bij de ingang van de Fitness/Crossfight ruimte.
Datum van deze race is 9 juli.

Fitness
Afgelopen zondagmiddag ben ik met Jerry naar de sportschool van Dick Vrij te Beverwijk geweest.
Via via had Jerry een tip gekregen dat er enkele Fitness apparaten te koop werden aangeboden.
Ruim op tijd vertrokken vanwege het feit dat de Velsertunnel die dag afgesloten was wegens onderhoudswerkzaamheden en via Purmerend precies op de afgesproken tijd onze auto geparkeerd voor de deur van de sportschool.
De sportschool ligt 2 minuutjes van de zwarte markt vandaan op een klein bedrijfsterrein.
De eerste indruk van de buitenzijde was niet echt overweldigend maar toen we binnen kwamen keken we onze ogen uit.
Fraaie vierkante balie waar we op een hoek Dick Vrij ontwaarde die ons allerhartelijks begroette.
Na wat kennismaking gesprekjes over en weer onder het genot van een lekker bakkie koffie liet Dick Vrij zijn sportschool aan ons zien, hij zit momenteel in een grote verbouwing van zijn school maar dat hadden we bij binnenkomst al gezien.
We keken onze ogen uit naar het aantal apparaten in zijn sportschool, alleen al op de bovenverdieping stonden keurig in rij zo’n 25 loopbanden opgesteld.
De fitnessapparaten staan op de begane grond, nu nog op donkere vloerbedekking, maar hier komt net als bij ons rubberen tegels te liggen. Uitgebreid een rondgang gehad door verscheidene ruimtes en wat mij opviel was het aantal kleedkamers die er schitterend bij lagen.
Na afloop van de rondleiding werd het tijd om eventuele apparaten te bekijken welke de verkoop in gaan. Op gemak alles bekeken en een foto gemaakt waar we interesse in hadden, tussendoor Daphne geprobeerd te bereiken, had een weekend Texel met vriendinnen, maar dat mislukte.
Best jammer omdat haar expertise voor Jerry van belang is.
Tijd om over de prijs te onderhandelen en daar kwamen we snel uit.
Binnenkort wordt onze Fitness uitgebreid met: 2 Billen apparaten, 1 Back Extension, 1 Standing Calf, eenmaal een 4 Station, 1 Cable Cross en een Side Raise.
Daarnaast worden er wat dingen zoals stangen e.a. vervangen omdat deze tekenen van verval laten zien. Ook komen er 3 Fat Gripz bij, tip van Anthony Oosterlaag, en worden de beschadigde Dumbells vervangen. Kortom Dojo Burning Heart biedt waar voor zijn geld!!!
Weer een beetje op de hoogte dus sluit ik deze blog.

Tot mijn volgende blog,
Dick

 

Andere blogartikelen