skip to Main Content
Gratis proefweek

Filmpje

Zal de tijd van het jaar zijn, ik heb al 2 dagen last van irriterende niesbuien. Niet zomaar even niezen maar tot wel 10 keer achtereen, geloof me vindt dit niet echt prettig.
Ben ook bang dat er een griepje op de loer ligt want de ene keer sta ik in de brand om even later te rillen van de kou. De ene week zijn er meer dan genoeg redenen om te vermelden in mijn blog, de andere week prakkiseer ik me suf om toch wat zinnigs op papier te zetten. Ben van mening dat mijn blog elke week behoort te verschijnen al valt dat niet mee zoals deze week.
Dit is weer zo’n week waarin weinig vermeldingswaardig is gebeurd op onze Dojo.Bij beide Dojo’s loopt het lekker en we hebben ook niet te klagen over support voor onze nieuwe afdeling. René Taling, onze webmaster, voorziet o.a. op facebook regelmatig aansprekende affiches over het reilen en zeilen op onze Dojo’s. Kort geleden weer zo’n pakkende foto van Maeva met reclame betreffende onze damessportschool die door aardig wat personen gedeeld is, hoe meer bereik des te beter!

Nieuwe lessen
Deze week heeft Jerry een 2de les op de middag aangekondigd op facebook en wel de maandagmiddag. Vanaf aankomende week kan je dus 2 maal ’s middags een zak- en conditie training volgen. Te weten, de maandagmiddag om 13.00 uur en de woensdagmiddag om 14.00 uur.
Op maandag wordt deze les gegeven door Mister Dojo himself, Jerry de Jong, en de woensdagmiddag is voor rekening van Abman zoals gebruikelijk.
Deze les op woensdag mag zich verheugen op een redelijke opkomst, zo’n 20 personen gemiddeld en als de les op maandag ook die richting uitgaat zijn we dik tevreden al kunnen er met gemak 100 personen op de zakken terecht.

Privé training
Ons trainers, Twan, Jeremy en Ab geven regelmatig privé lessen aan zowel dames als mannen.Sinds nu voegt zich ook Noëll Twight zich bij dit rijtje. Elke trainer heeft zijn eigen inbreng en methode en geven deze privélessen al geruime tijd, mocht u interesse hebben om bij een van deze trainers wat lessen te volgen, maak een afspraak met je favoriete trainer en alles komt voor elkaar.

Filmpje
Wellicht is het jullie opgevallen, sinds kort verschijnen er weer instructie filmpjes op facebook en onze website. Ik wilde afwisselend verschillende trainers in beeld brengen maar op de een of andere manier komt er wanneer ik een afspraak heb met deze lieden een kink in de kabel. Ik blijf echter deze lummels achter de broek zitten om een reeks filmpjes op te nemen.Het verleden heeft uitgewezen dat deze filmpjes goed bekeken worden en een mooie reclame voor onze Dojo met zich meebrengt. Aansluitend hierop ben ik ten alle tijd bereid om een filmpje te maken van individuen die zichzelf graag eens gefilmd zien worden.Over de lengte van zo’n filmpje kunnen we afspraken maken. Wil je zo’n soort filmpje op je eigen tijdlijn plaatsen adviseer ik een lengte niet langer dan hooguit 2 minuten, ervaring heeft geleerd wanneer zo’n filmpje langer wordt men geneigd is om af te haken.Wil je een filmpje puur voor jezelf dan is er voor mij geen limiet, zet de beelden op een USB-stick zodat hij puur voor jezelf is, de beelden wis ik na afloop van mijn computer.Op het aanleveren van een USB-stick na zijn er geen verdere kosten aan verbonden.
Mocht iemand interesse hebben van zo’n soort filmpje verneem ik het graag.

Tot de volgende blog.
Dick

 

Andere blogartikelen