skip to Main Content
Gratis proefweek

Een Uniek Begin van 2016

Heerlijk maandje januari!!

LEES FF WANT ONDERSTAANDE AKTIE IS UNIEK IN NEDERLAND en hoop dat vele sportschool eigenaren mij volgen….
De mooiste, leukste en zeker de dikste gym van ’t Gooi voor iedereen die echt wilt sporten en wat wilt bereiken is Burning Heart DE FAMILIESPORTSCHOOL!!! Ik benadruk dit want teveel denken nog dat we een stoere mannen sportschool zijn terwijl we 43 procent dames hebben en heel veel kids!!! Nergens is de drempel zo laag als bij ons dus kom de, geheel vrijblijvende, proefweek uitproberen!!!

Zit je vast aan een jaarcontract bij één van die budget kuddesportscholen zoals Fit GRATIS for GRATIS Free, Basic GRATIS Fit, One GRATIS Fitness, Health GRATIS Works of die betonnen depressieve GRATIS Trainmore ???

Ik ben zoooo klaar met die GRATIS aanbieders waar grote investeerders achter zitten en waar nul passie is en ook nul betrokkenheid voor de leden dat ik ook eens een aktie aanbied:

De eerste week januari mag IEDEREEN met zo’n contract bij me komen en ik koop deze volledig af als jullie je bij onze FAM aansluiten en lid worden bij de meest unieke, mooiste, schoonste en compleetste gym in ’t Gooi en misschien wel in Nederland!

Kijk op: www.burning-heart.nl als je dit niet geloofd. Eigenlijk hoop ik dat meer ‘echte sportscholen’ in Nederland mijn voorbeeld volgen, het tijdperk Budgetsportscholen loopt ten einde en men gaat dit steeds meer inzien.

LET OP!

Ik bied dit aan 1 januari t/m 9 januari, dan kan je de eerste week januari alles uitproberen en zodra je ziet waarom we zo’n succes zijn kan je mij aanspreken, PM’en of bellen 0651263052 en ik koop letterlijk de rest van je contract af! Zoveel geloof heb ik in Burning Heart en ik weet dat als je binnen bent je blijft. ( 1 maand opzegtermijn, that’s all) IEDEREEN deel deze aktie en tag vrienden die daar trainen ajb !!! Ik ben tot de 31e op vakantie en hier is het 23u dus schrik niet van het tijdstip….
Ik ben uitgerust en klaar voor de strijd om de grootste te worden in 2016! BAM!!! One Gym One Fam!!!!

Andere blogartikelen