skip to Main Content
Gratis proefweek

Een groep met prachtige vrouwen en meiden?

Burning Seminar Mike

Wanneer deze blog verschijnt zijn we halverwege de maand maart al zou je dat aan de weersvoorspelling van het komende weekend niet denken.  Lees op facebook dat de gevoelstemperatuur in het zuiden -15 graden aan gaat voelen. Met recht de aloude wijsheid, maart roert zijn staart. Voor mij mag de lente op de deur kloppen, heb het wel gehad met de kou. De voortekenen zijn er in ieder geval, als ik uit mijn raam op mijn flat kijk zie ik de krokussen opkomen. Een simpel gebeuren maar wanneer je erover na denkt best bijzonder zoals de natuur werkt. Jaren geleden zijn de bollen door de gemeente geplaatst en ieder jaar rond dezelfde tijd komen deze bollen uit en worden het fraaie krokusjes. Dit was mijn voorwoord van deze week, terug naar de beslommeringen van deze week op de dojo.


Seminar Sponse Violence
Afgelopen zondag was er voor de 2de maal een workshop van Mike Constantinides in onze dependance Ladies Only. Als begeleidende foto van deze blog een foto van de 18 deelneemsters aan dit seminar genomen door Manon van der Berg die haar enthousiasme niet onder stoelen of banken stak. Dit is wat Manon schreef op facebook: Wat een toffe seminar van Mike! Een groep met prachtige vrouwen en meiden! Een must voor alle tienermeiden om dit een keer mee te maken. Super trots op iedereen! Jerry, tijd voor meer van deze seminars  .
Doet ons als Burning Heart goed om te lezen!

Agenda jeugd wedstrijden
Hier een update van wedstrijden waar jeugdleden van Burning Heart uitkomen de aankomende tijd.
18-03 boksen Kervan Boom en Lillian Schoner in Purmerend.
24-03 kickboksen Kiki, Adnane, Chris en Dennis in Zeist op het gala van Slimani.
31-03 vecht Mourad op Ringsgala te Breukelen.
07-04 groot tournooi YFL in Almere waar Kiki, Adnane, Chris en Ayoub deelnemen.

Met dank aan Salih voor deze update.

Verandering lesuur.
Wedstrijdgroep… Tja, ik heb er een aangeboren hekel aan want er is altijd wel wat mee en daarom had ik deze lekker naar 17.30 uur verplaatst. Maar er komen een hoop gala’s aan en er zitten echt wat talentjes tussen dus op verzoek van Jeremy is deze terug op de woensdag 19.30 per direct. Dan hebben we Kickboksen recreanten van Jan, Padsen van Ab en wedstrijdtraining van Jeremy, allemaal om 19.30 op de woensdag.
De maandag blijft wel 17.30 uur en dinsdag en donderdag kunnen ze boksen 19.30 uur dus gas erop
Aldus Mister Burning Heart, Jerry de Jong
Wedstrijdgroep Burning Heart


Bericht van Dance3
Er draaien nu 2 grote campagnes voor KIDSDANCE en PEUTERBALLET! Als je deze voorbij ziet komen tag en/of deel ff ajb! Dance Dance Dance by Burning Heart bestaat nu 15 maanden en onder de leiding van Manon Weijn gaan we richting de 150 leden. Mooi begin maar willen eind volgend jaar minimaal op de 500 zitten om doel dan bij te stellen naar 1000. Net als Burning Heart is sfeer, passie, kwaliteit en de mooiste locatie wat het grote verschil met de anderen gaat brengen en gezien we 1400 leden bij Burning Heart hebben is jullie hulp doorslaggevend om ons bekendheid te geven. Want eenmaal binnen is blijven, dat is wel duidelijk! En ook daar een gratis en vrijblijvende proefweek…
BEDANKT ALVAST!!! En een gruwelijk leuk weekend gewenst
Rise of an Empire!
Dance 3 Kidsdance


Barbezetting 24-03
Normaliter zult u mij elk weekend achter de bar vinden echter zaterdag 24-03 moet u het doen met een plaatsvervanger en niet de eerste de beste, namelijk René Taling.
René heeft wel meer uurtjes waargenomen voor mij en zal op zijn manier zorgen voor de koffie en dergelijke. Ik ga een dagje naar Nijkerk waar een evenement genaamd Professional Imaging plaats vindt. Professional Imaging is hét evenement voor de fotograaf en videograaf.  Jullie weten dat naast Burning Heart en een lekkere single malt ik een verwoed filmer ben en uitkijk naar dit evenement.

Tot de volgende blog
Dick

Andere blogartikelen