skip to Main Content
Gratis proefweek

Dojo, steeds mooier en drukker

Alweer mijn 16de blog, ik begin met te melden dat het bioscoopuitje voor onze jeugd een overweldigend succes is geworden. Liefst 62 Kids en begeleiders hebben een heerlijke middag beleefd en volop genoten van de speciale Kung Fu training voor onze jeugd. Nadat Jerry de kids had verwelkomd werd de warming up gegeven door Noël en was Jeremy de man die het spelelement verzorgde. Nadat de Kids op temperatuur waren werd er een special parcours afgelegd die Jerry verzonnen had. Na een beker limonade en een kaasbroodje ging het richting JT bioscoop.
Op de parkeerplaats stond een Dubbeldeksbus van de firma Wijdemeren Tours klaar en ging het richting bioscoop. Nadat iedereen een 3D brilletje had opgedaan werd de film bekeken om daarna weer via dezelfde bus naar de Dojo te gaan. Daar stond ons Judoteam van The New Gentle Way klaar om iedereen nog als afscheid een ijsje mee te geven.
Hierbij een kort gefilmd verslag van deze happening.

Kleedkamer
Onze kleedruimte is door de 3 Daltons, Opa, Pa en Zoon Ouwerkerk, voorzien van een nieuwe tegelvloer en wanden. Dit alles is geheel belangeloos gedaan en daar zijn we reuze blij mee. Een compliment voor het geleverde vakwerk is daarom op zijn plaats.

24 uur Open
Momenteel wordt er hard gewerkt aan het realiseren van een douche op de 2de verdieping.
Dit is met name belangrijk als we begin mei de Fitness en Crossfight ruimte open stellen voor 24 uur.
Zo’n openstelling brengt best wat hoofdbrekens met zich mee, nu is de situatie nog dat op een paar uur in het weekend na er altijd wel iemand te vinden is van ons team.
Met 24 uur per dag wordt dat toch wat anders maar daar denken we een oplossing voor gevonden te hebben. Nadere gegevens volgen zo spoedig mogelijk.

One Gym One Family
Wat mij de laatste tijd opvalt is dat er steeds meer sporters individueel overdag de weg naar onze Dojo vinden en dan bedoel ik de eigenlijke Dojo waar o.a. de zaktrainingen gegeven worden. Was het zo dat ongeveer een half jaar geleden enkel de reguliere ochtendtraining werd bezocht in wisselende bezetting nu valt mij op dat steeds meer koppeltjes op de vloer te vinden zijn.
Zo is nagenoeg elke dag om 9 uur s ’ochtends een Boksploegje te vinden van zo’n 5 a 6 personen die afwisselend op de zak en in de ring trainen.
Daarnaast zie ik regelmatig wat MMA jongens op diverse tijdstippen trainen.
Ook zie je Fred Sikking regelmatig een privé training verzorgen in onze Dojo.
Ook onze eigen trainers zijn regelmatig op de vloer te vinden om privé lessen te geven.
Dus mensen wil je gewoon overdag wat voor jezelf trainen, jullie zijn van harte welkom om dat te doen. Uiteraard moet je wel lid zijn van onze familie.

Tot mijn volgende blog,
Dick

 

Andere blogartikelen