skip to Main Content
Gratis proefweek

Dojo Meets Kung Fu Panda

Donderdagavond tijd voor weer wat wetenswaardigheden betreffende Dojo Burning Heart.
Ik begin met de aankondiging op onze site van Jerry die onze jeugd van 4 tot en met 11 jaar uitnodigt om een kinderfilm ( Kung Fu panda 3 ) op zijn kosten te gaan zien.
Voorafgaand begint om 11 uur een training voor de jeugd en de datum is zaterdag 16 april.
Opgeven voor dit leuke initiatief van Mister Dojo Jerry de Jong aan de bar van onze sportschool.

Viking Obstacle Run
Verder kan ik melden dat de inschrijving van de Viking Obstacle Run welke plaats gaat vinden op 11 juni te Wijchen/Nijmegen vanaf heden gesloten is. Dit in verband met een beperkt aantal inschrijvingen die beschikbaar zijn voor dit spetterende evenement. Zoals het er nu naar uitziet naderen we de 50 deelnemers en ligt het in de bedoeling om een Tourbus te huren zodat we gezamenlijk naar de locatie af kunnen reizen.
Voor de deelnemers heb ik het volgende advies, na rijp beraad met Noël Twight, die enige ervaring heeft met dit soort Obstacle Runs mag je het niet onderschatten. Dus probeer de aankomende tijd regelmatig de Crossfight lessen te volgen zodat je goed beslagen ten ijs komt.

Life Time VIP Membership
Het eerste resultaat van de actie A Life Time Vip Membership welke Jerry onlangs gelanceerd heeft op Facebook heeft zijn vruchten afgeworpen. Volgende week komen er in zowel de fitness als de Crossfight Professionele Speakers te hangen. Incluis een regelbare unit om afzonderlijk het niveau in de Crossfight als de Fitness ruimte te regelen. De speakers zijn vergelijkbaar met wat er nu in de Dojo op de eerste verdieping hangt. Vermeld er wel bij dat de volumeregelaar in een afgesloten ruimte wordt geïnstalleerd, dit om te voorkomen dat mensen zich gaan ergeren aan het volume. Er zijn sporters bij die graag hun eigen muziek op hun oortjes willen beluisteren en dat moet zo blijven.

De aangekondigde instructiefilmpjes gaan dit weekend van start op de site van Burning Heart. Er zijn door allerlei omstandigheden, tijdstip van opnemen, constante drukte in de Dojo, beschikbaarheid van de trainers, nog niet veel filmpjes geschoten maar daar komt snel verandering in.
Zoals eerder gezegd ligt het in de bedoeling om eens per week een item onder de loep te nemen.

Pasen
Het gebruik maken van de kleedkamers tijdens het weekend voor Fitness gebruikers.
Op zaterdag gaat de deur van onze Dojo om 13.30 uur dicht en op zondag is dat wat eerder namelijk 12.00 uur. Houdt u daar a.u.b. rekening mee, we zijn nog niet zover op onze Dojo dat de doucheruimte tot sluitingstijd open is gedurende het weekend.

Rest mij nog in deze blog te wijzen op de openingstijden gedurende het paasweekend.
Eerste paasdag is op de 2de verdieping alles geopend met de tijden welke gelden voor een zondag.
Tweede paasdag is de fitness c.g. Crossfight ruimte geopend als een doordeweekse dag.
Eerste paasdag zijn er geen activiteiten op de Dojo en tweede paasdag is er om 10.00 uur een zak- en conditietraining.

Tot mijn volgende blog,
Dick

 

Andere blogartikelen