skip to Main Content
Gratis proefweek

Dames sportschool

Even om misverstanden uit de weg te ruimen want krijg hoop vragen. De dansschool en de damesschool worden 2 totaal verschillende scholen die niets samen hebben.
Het is een gebouw met 2 verdiepingen en begane vloer komt de dansschool met alles erop en eraan, op de eerste verdieping zijn we de damesschool aan het bouwen, waar geen man binnen mag en zal komen. Ook daar alles erop en eraan, geen half werk! ” Is daar wel vraag naar “?
Dit krijg ik veel te horen, wij denken van wel! De stoere meiden zitten en gaan naar Burning Heart, de meiden voor wie de drempel wat hoger is gaan naar Ladies Only! Het rooster presenteren we aankomende week maar zal bestaan uit Conditietrainingen, Kickboksen, Zumba, Yoga, Salsa, Crossfight ed. We zijn nog met verschillende instructrices in gesprek maar wordt een ongekend dagelijks aanbod aan lessen in een prachtruimte, lounge hoek, airco’s, 30 permanent hangende gele bokszakken op een zwarte vloer, ruimte voor technieklessen, 60m3 afzuiging per uur dus altijd frisse lucht, kleedkamer met afsloten douches, topsfeer.. Gewoon volledig Burning Heart style maar dan alleen voor dames. Er komt geen fitness apparatuur, ten eerste is dat wederom een enorme investering en ten tweede is bovenstaande wat meiden willen! Lekker sporten, los gaan, nakletsen en op huis aan. We gaan allerlei leuke meiden dingen eromheen organiseren, wordt één groot feest!

Andere blogartikelen