skip to Main Content
Gratis proefweek

Crossfightruimte veranderd

Crossfight, dojo, Burning Heart

De dagen worden korter en de temperatuur gaat langzaam maar zeker dalen. Het Sinterklaasfeest moet nog beginnen maar Skyradio is reeds begonnen met elk uur kerstplaten te draaien. Zodra ik thuis ben gaat de radio aan en normaliter staat de zender op Skyradio omdat ik het oeverloze geklets van zogenaamde grappige discjockeys, met of zonder sidekicks niet aan kan horen. Echter de ganse dag kerstplaatjes uit de speaker gaat snel vervelen, dus de maand December maar wat anders op mijn radio.
Elk seizoen heeft wel zijn bekoring voor mij, tijdens de wintertijd mag ik graag van een whisky genieten, zo ook afgelopen zondagavond.
Jerry belde me op met de vraag of ik zin had om een hapje te eten zondag, Marco was jammer genoeg verhinderd dus togen we samen zondagavond richting Hollandse Rading om bij Moeke Spijkstra een hapje te doen.
We reden de parkeerplaats op en constateerde dat het wel druk was voor de zondagavond.
Gelukkig was er nog een tafeltje vrij en wat later genoten we van een heerlijk stukje eten.
Uiteraard met een lekker wijntje erbij, de conversatie aan tafel ging zoals gewoonlijk over het reilen en zeilen van onze Dojo.
Enige tijd later zette Jerry me thuis af en ging ik met een voldaan gevoel mijn flat binnen.
Deze spontane uitjes koester ik en neer ploffend op de bank schonk ik een glaasje whisky in om nog wat na te genieten van deze avond.
Mijn keus was gevallen op een Japanse whisky waar nog een paar drammetjes in zaten.
Tijdens het inschenken rook ik een heerlijke geur en gingen me gedachten terug naar de tijd dat ik deze fles op de kop had getikt.
Aangezien ik nogal wat relaties heb in de whiskywereld kreeg ik jaren geleden een tip dat deze fles werd aangeboden voor een spotprijs dus toog ik richting Alphen aan de Rijn en kocht deze heerlijke whisky. Wanneer ik deze fles dicht gelaten had zou ik momenteel, mocht hij nog verkrijgbaar zijn, het 20-voudige ervoor kunnen krijgen maar nagenoeg elke fles gaat bij mij open, zo ook deze.
De rest van de prachtavond ging nippend en ruikend voorbij ?

PIETENFEEST
Aankomende zaterdag zal men mij niet achter de bar kunnen vinden vanwege het Pietenfeest bij Dance Dance Dance. Het ligt in de bedoeling dat ik dit gebeuren op de gevoelige plaat ga vastleggen vandaar mijn absentie;.
Net als Burning Heart zijn er tal van acties op onze dansafdeling en ditmaal wordt er een heus Pietenfeest gehouden voor onze kleine danseressen.
Afgelopen zaterdagmiddag werd Sinterklaas groots ingehaald Te Kortenhoef en zette onze meiden luister bij met een spetterend optreden bij winkelcentrum de Meenthof.

BEASTSIDE
Beastside van afgelopen vrijdagavond mag een succes genoemd worden.
Het was gezellig druk, helemaal in de octagon waar Identify Tattooing met Tim en Douglas hun kunsten ten toon spreiden middels verschillende tattoos.
Daarnaast hebben meerdere personen een heerlijke massage genoten gegeven door Sandra Souisa, een bekende masseuse uit ons dorp.
Dit alles onder begeleiding van diskjockey Goos Baars.
Wil je de beelden terugzien: Kijk maar.

NIEUWE WEBSITE
Bijna geruisloos is onze nieuwe website afgelopen zaterdag gelanceerd.
We zitten nog in een experimentele fase gezien er nogal wat opstartfoutjes inzitten.
Deze foutjes, onder andere de lesuren op de nieuwe site duurde in plaats van één uur anderhalve uur. Deze fout is inmiddels hersteld.
Met name de homepage is in mijn ogen schitterend, hier wordt het filmpje van gebr. Heyl getoond welke een tijdje terug gemaakt is op onze dojo.
Ook het rooster is een stuk overzichtelijker geworden, wat de begeleidende foto’s betreft, daar zijn we niet echt tevreden over, maar ook deze worden daar waar nodig aangepast.
Tevens worden er nog geen tarieven getoond maar ook hier wordt aan gewerkt.
We verwachten dat binnen afzienbare tijd de website eruit gaat zien zoals we voor ogen hebben.

CROSSFIGHTRUIMTE
Wellicht is het opgevallen, de crossfight-ruimte is wat veranderd.
Er zijn wat bokszakken weggehaald en daarvoor in de plaats is een soort van parcours gekomen. Dit alles om het wat overzichtelijker te maken.
Er zijn ook plannen om de “Karma is a Bitch” muur te slopen zodat de 480 trainer-ruimte bij de fitness wordt getrokken om meer ruimte te creëren.
De apparaten die er nu staan verhuizen naar de Crossfight ruimte.
Wel blijft de glazen wand staan om toch 2 verschillende ruimtes te behouden.
Dit is momenteel in beraad en staat gepland einde jaar.

BESTIKKERING
Sinds enkele dagen heeft de volkswagen Up van Daphne een gedaanteverandering ondergaan. Haar auto rijdt nu rond met een frisse bestikkering van Dance3.
Persoonlijk vind ik de metamorfose bijzonder geslaagd!

Tot mijn volgende blog.
Dick

Andere blogartikelen