skip to Main Content
Gratis proefweek

Crossfight, wachtlijsten!?

Wat later dan normaal, het is vrijdagochtend vroeg, mijn blog schrijven.
Gisteren toen ik thuiskwam van mijn dagelijkse gang naar de Dojo eerst mijn lunch verorbert om daarna achter mijn computer te kruipen. Vond dat het weer eens tijd was geworden om een frisse promo van de Fitness en Crossfight ruimtes te maken. Doe dit gewoonlijk om de paar maanden. Nagenoeg de hele middag bezig geweest met uitzoeken en monteren van beelden die ik de laatste tijd genomen heb echter ben nog steeds niet helemaal tevreden met wat ik nu heb. Je gaat steeds meer van jezelf eisen en wordt daardoor veeleisender, dus straks voor de zoveelste keer het filmpje van rond de 2 minuten bekijken en eventueel verbeteren met nieuwe opnames. Heb wel de pech dat onze Drone ter reparatie bij de importeur ligt op moment, even niet opletten en raakte, naar mijn gevoel maar even de wand. Kunst is als je binnen vliegt en je scherm en de drone in de gaten te houden. Keek op moment van de botsing teveel op mijn scherm en aangezien de Gimbal en camera uiterst gevoelig is was ik de sjaak en zit nu even zonder.

Crossfight
Gisteravond even mijn gezicht laten zien bij de Crossfight les van Jerry en Daphne. Nu zat Daphne thuis met hetzelfde euvel waar ik langzaam van herstel, namelijk rugklachten dus deed Jerry in zijn eentje de les. Op moment dat ik binnen kwam had Jerry de helft van het parcours uitgelegd en wat me direct opviel dat onze boss behoorlijk kortademig was en met moeite uit zijn woorden kon komen. Het begin van zijn uitleg was hij iets te enthousiast begonnen met voordoen op de boszakken die opgenomen waren in zijn parcours, vandaar een zware ademhaling. Naderhand toen ik hem sprak door de telefoon had hij hetzelfde euvel maar dat kwam omdat hij op de hei aan het rennen was met zijn hond, bezig baasje die zoon van me. Wat bijzonder aangenaam was dat de groep deelnemers binnen No-Time gegroeid was van 8 naar 28 personen. De reden hiervan is Jerry, zijn enthousiasme werkt zo aanstekelijk dat je vanzelf mee gaat doen, ik constateer dat wekelijks als hij op zondag de ochtendmis geeft.

Druppelsysteem
We kunnen tijdelijk geen druppels uitgeven van onze 24-uur service. Afgelopen week wilde ik nieuwe druppels activeren omdat we door de huidige voorraad actieve druppels heen waren en dat wilde maar niet lukken. Begon aan mezelf te twijfelen of ik wel de juiste methode hanteerde. Dacht, doe het morgen wel over want het slot maakte overuren door continu er mee bezig te zijn. Vol goede moed de andere dag weer proberen maar geen resultaat boeken. Ik las het boekje met instructies door en wat zag ik tot mijn verbijstering, in kleine letters stond ergens dat het limiet van dit systeem 250 was. Dat het systeem uiterst nauwkeurig blijkt te zijn klopt want ik had met proberen nummer 251 in mijn hand. Daan van de Kamp gebeld en het probleem voorgelegd, reactie van hem, pleeg wel een belletje naar de importeur en dan hoor je zo spoedig mogelijk van me. Even ter verduidelijking, Daan had het druppelsysteem namelijk aangelegd. De volgende dag is er een vertegenwoordiger van het systeem langs geweest om ter plekke de situatie te aanschouwen. Bij aanschaf van dit systeem, ruim een jaar geleden, nooit bevroed dat er een maximum op zou zitten
Conclusie en aanbeveling van de vertegenwoordiger, huidig systeem tegen een scherpe prijs innemen en vervangen door een systeem wat 1600 personen kan verwerken. Een van onze voorwaarden is daarbij dat de huidige geldende druppels wel overgezet kunnen worden. Zie het al voor me, 250 druppels innemen en opnieuw activeren, een ondoenlijk gebeuren maar dat probleem hebben we gelukkig niet. Aan de andere kant is het wel heugelijk dat er zeg maar in een tijdsbestek van één jaar 250 druppels zijn uitgegeven. Inmiddels is er een wachtlijst van personen die gebruik willen maken van de 24-uurs service en zodra dit geregeld is hoort u van ons.

Dojo jeugd
Ten slotte van dit blog wil ik nog melden dat onze jeugd afgelopen weekend in Den Haag wisselend resultaat heeft geboekt. Twee winstpartijen en dito aantal verliespartijen.
Maar wat voor ons het belangrijkste is, het was weer een toffe dag voor de Kids en begeleiders.

Tot mijn volgende blog.
Dick

Andere blogartikelen