skip to Main Content
Gratis proefweek

Crossfight ruimte is nu Parcourstraining

Parcourstraining

De eerste week van maart is zoals nagenoeg elke maand weer omgevlogen en in tegenstelling tot afgelopen week bevalt de huidige temperatuur mij stukken beter.Vorige week voelde het door de snijdende wind aan als 15 graden onder nul, nu is het stukken aangenamer met bijna dezelfde temperatuur boven nul.
Ooit eens meegemaakt op een vakantie gedurende de wintertijd, kan het me als de dag van gisteren herinneren, vertrokken met 27 graden Celsius, kwamen op Schiphol aan met 15 graden onder nul. Een verschil van 42 graden!Zie me nog rijden die bewuste nacht met bergen sneeuw om ons heen op de A2.Op de dojo loopt alles op rolletjes en hebben een vruchtbare week achter de rug.


Omzetting
Zowaar is het eerste gedeelte van een herindeling van onze dojo achter de rug. De crossfight-ruimte is omgedoopt in een parcourszaal met als compleet nieuw de Rig wall- mount. Het heeft best wat hoofdbrekens en gesjouw teweeggebracht maar we denken er nu voorlopig uit te zijn. Moeite gedaan om diverse apparaten bij elkaar te brengen zoals diverse fietsen die redelijk bij elkaar staan. Onze beide roeiers gebroederlijk naast elkaar, het zijn nogal lange dingen maar gelukkig hebben we een plek gevonden.
Ook de loopbanden staan bij elkander, wat nog ontbreekt is een T.V. scherm maar daar wordt momenteel aan gewerkt. Het ligt in de bedoeling vanuit het plafond een flink scherm te plaatsen zodat je tijdens het lopen of het nieuws kan volgen of anderzijds gewoon een ontspannend programma kan bekijken. Een en ander gaat de komende tijd gerealiseerd worden.
Ik heb wel weer een punt van kritiek, het heeft nog geen 24 uur geduurd of het was weer een rommeltje. Zag op de camera’s, in dit geval tijdens de nachturen, dat 2 verschillende personen de met zorg uitgezochte plekken van 2 verschillende toestellen eigenhandig veranderde. Een persoon sleepte de Hip truster half op de rode sleeploper om vervolgens de gebruikte stang met gewichten achteloos achter zijn kont te laten liggen op dezelfde loper en doodleuk de ruimte verliet.
Een ander haalde een ander apparaat van zijn plek, vraag me niet waarom, om vervolgens één klap op de waterzak te geven en weer weg te gaan. Een actie waar ik het nut niet van in zie omdat het ding totaal niet in de weg staat, een zinloze actie.
Nogmaals mensen, ruim na afloop de gebruikte spullen op!!!

Klachten/ideeën bus
“Als er IETS is waar je van baalt, aan wie je je stoort, wat er volgens jou echt mist enz. Laat me dat ajb weten!!! Dan kan ik daar evt mee aan de gang. Dit kan nu eenvoudig middels formulier in de bus beneden.  Je naam hoeft er helemaal niet bij. Ik wil alles 300 procent top hebben maar poets me de ………..   en daarom ben ik er te weinig om alles mee te krijgen.. One Gym One Fam!!! Thanks ”

Een bericht van Jerry op facebook en volgens mij iets van belang.
Ook ik vang wel eens een klacht of idee op tijdens de uurtjes die ik achter de bar sta.
Meestal geef ik dat door, met name de klachten, maar vaak wordt er om de een of andere reden niets mee gedaan. Met deze bus in de entree worden uw aan- of opmerkingen niet meer genegeerd en wordt er zo nodig actie ondernomen.
Ideeënbus


Spouse violence door Mike Constantinides
Zondag 11 maart is het zover! Seminair dames zelfverdediging!! Die paar seconden die het verschil kunnen en zullen maken. Je leert in een paar uur zoveel!!! 12u Locatie Ladies only. Duurt 3.5 uur kosten 30e volwassenen en 20e tieners. Niet tevreden? Geld terug! Want deze seminars van deze geweldige gozer zijn echt uniek.
Opgeven aan de bar of mailtje: info@burning-heart.nl
Alleen maar lovende opmerkingen gehad van het eerste seminar van Mike.
Werkelijk iedereen was dolenthousiast en dit seminar is anders dus absoluut geen herhaling van de vorige. Wilde in eerste instantie een promofilm van dit seminar maken maar na overleg met jerry hiervan afgezien omdat niet iedereen op de film wil!
Wellicht een fraaie groepsfoto na afloop als aandenken.


480 trainer
In de fitness net om de hoek van de parcourszaal staat de 480 trainer.
Sinds heden is deze afgezet met paaltjes en een fraai koord, en prijkt er een bord op met bepaalde aanwijzingen. Wij vragen met klem om deze aanwijzingen niet te negeren.
480 trainer

Tot mijn volgende blog,
Dick

Andere blogartikelen