skip to Main Content
Gratis proefweek

Burning Heart: Supertrots!

Donderdagavond m.a.w. tijd voor weer een nieuwe blog op de site van Burning Heart.

Op moment van schrijven zit ik er lichamelijk best een beetje doorheen, zo’n verbouwing gaat niet in je koude kleren zitten, in mijn geval betreft het mijn benen waar ik behoorlijk last van heb maar niet getreurd. Er is in betrekkelijk korte tijd bergen werk verzet en het resultaat is er dan ook na.

Waar vind je in de wijde omtrek een sportschool die er zo gelikt uit ziet met een sportvloer oppervlakte tegenwoordig van meer dan 1000 vierkante meter.
 
Burning Heart, Crossfight

Stukje geschiedenis:

Weet nog dat Jerry eind 2008 het idee opperde om vlakbij ons poetsbedrijf een ruimte te huren om te kunnen kickboksen. Dacht toen waar begint die gozer aan, het was midden in de crisistijd.

Overal gingen bedrijven op de fles maar Jerry moest zo nodig een nieuw bedrijf opstarten.

Nog geen 2 jaar daarna werd een aangrenzende ruimte gehuurd die totaal kaal was en in zeer korte tijd omgetoverd tot een heuse sportschool met zelfs een prachtige sauna.

Jerry zijn ondernemershart stond niet stil want binnen een jaar kwam er een fitness-ruimte bij waar de tegenwoordige judozaal huist.

Binnen no-time bleek deze ruimte aan de krappe kant er werd er op de 2de verdieping de huidige fitness-ruimte bij gehuurd. Uiteraard moesten er apparaten bijkomen en ook dat had Jerry zo voor elkaar. Sinds begin 2015 staat de hele 2de verdieping tot onze beschikking en hebben we nu een fantastische crossfight ruimte gecreëerd waar we best trots op zijn.

Kan je je voorstellen dat hier een blogger aan het schrijven is die waanzinnig trots is op zijn jongens, Marco wordt weinig genoemd als het de sportschool betreft maar is de drijvende kracht die op de achtergrond werkt. Mede door hem heeft Jerry zijn dromen kunnen realiseren.
 
Nog een stukje over de nieuwe toegangsdeur op de bovenverdieping, het gaat dag voor dag beter maar nog te veel personen hebben moeite om binnen te komen. Het staat middels een rode sticker duidelijk op de toegangsdeur, omdat het pasjessysteem on-line wordt gecontroleerd duurt het 2 tellen alvorens de deur daadwerkelijk open gaat. Zeer binnenkort wordt er een intercom geplaatst waar we via de balie personen er op kunnen wijzen hoe een en ander werkt.

 

Tot mijn volgende blog,
Dick

 

Andere blogartikelen