skip to Main Content
Gratis proefweek

Burning Heart: Autotaalparkeren!

Donderdagavond, tijd voor een nieuwe blog op de site van dojo Burning Heart. Het blijft me aangenaam verrassen vanwege de belangstelling die men toont voor mijn blog.
Na publicatie op onze site vrijdagochtend stond de teller na een uurtje op iets meer dan 1000 belangstellenden die mijn verhaaltjes bekeken hadden. Toen onze webmaster dit liet weten kreeg ik toch wel een apart gevoel van binnen en had in mijn stoutste dromen niet kunnen bevroeden naar deze belangstelling.

De verbouwing van de crossfight-ruimte is nagenoeg voltooid, de 480 trainer staat in een weliswaar kleinere behuizing als voorheen maar niet minder doeltreffend. Op moment van verschijnen van deze blog wordt de laatste hand gelegd middels het stucen van de muur, rest het schilderwerk van het kozijn en de wanden maar weet dat u gewoon gebruik kunt maken van de 480 trainer.

Wat nog ontbreekt is een gedeelte van de rubberen vloer. Het ontbrekende gedeelte is reeds bij aanvang van de verbouwing besteld echter deze vloerdelen komen uit Ierland en zodra wij bericht krijgen dat ze in huis zijn spring ik in de auto om de vloer op te halen zodat ze de volgende dag gelegd kan worden. Pas als de vloer in zijn geheel legt is wordt er een nieuwe meer doeltreffende indeling van de crossfight-ruimte gemaakt. Zo is het de bedoeling om de cardio-apparaten als loopbanden, crossfietsen, roeiapparaten en dergelijke in een lijn te plaatsen.

Een ander punt wat ik via deze blog aan wil halen is het gebruik van de toegangsdeur naar de 2de verdieping. Voorheen met ons oude systeem moest je wanneer je gescand had de deur ogenblikkelijk open trekken om binnen te komen, in tegenstelling tot het nieuwe systeem moet je nu enige ogenblikken wachten nadat je gescand hebt om de deur te kunnen ontsluiten. Dit houdt verband met het feit dat het nieuwe systeem online werkt en even tijd nodig heeft om de pas te verwerken. Realiseer me dat het even wennen is maar na een tijdje weet men niet beter. Mocht de deur toch niet open gaan, loop even naar de balie om dat te melden, kan zijn dat het pasje opnieuw ingelezen moet worden en dat duurt maar een paar tellen. Ga in ieder geval de deur niet met geweld open zien te krijgen.

Laatste puntje van deze blog betreft het parkeren overdag en op de zaterdagochtend. Onze buurman Autotaalglas, heeft middels bordjes op de muur 3 plekken voor hun klanten gereserveerd, zie begeleidende foto. Houdt u a.u.b. rekening met hun verzoek en zoek een ander plekje om uw auto te parkeren. Na 18.00 uur doordeweeks en 14.00 uur op de zaterdag geldt dit verzoek niet en mag u vrij parkeren op deze plekken. Bedankt alvast voor uw medewerking!

 

 

Andere blogartikelen