skip to Main Content
Gratis proefweek

Bokszak- en Conditietraining

Best een weekje achter de rug waar het een en ander gebeurd is bij dojo Burning Heart.

Zowel de zaterdag als mede de zondag mag zich verheugen op een groeiend aantal sporters die de zak- en conditietraining volgen. Klap op de vuurpijl betrof het aantal sporters dat zich uitleefden op de zakken tijdens de zondagles gegeven door Mister Dojo, Jerry de Jong himself.

Nagenoeg alle beschikbare zakken waren bezet met enthousiaste leden van Burning Heart.

Op moment by far de best bezette les die gevolgd wordt op onze dojo. Mede door het grote aantal leden op dit populaire lesuur is er versneld actie ondernomen om het aantal ophangbeugels tot het maximum op te voeren. Onze huisaannemer, Daniël van der Kamp, heeft er afgelopen donderdag voor gezorgd dat onze dojo het imposante aantal van 51 beugels herbergt. Met andere woorden, er kunnen 102 personen tegelijk op de zakken trainen. Op moment staan er weer een stel nieuwe zakken in bestelling die binnenkort afgeleverd gaan worden.

Burning Heart, Crossfight

Het inloggen van de fitness annex crossfight ruimte gaat langzaam maar zeker de gewenste kant op. Echter nog teveel personen hebben moeite met het openen van de deur. Daarom nogmaals het verzoek om na het scannen van het pasje 2 tellen te wachten met het openen van de deur. Ons nieuwe systeem heeft even tijd nodig om het pasje online te controleren. Om het een en ander te verduidelijken is er een intercom geplaatst waar onze medewerkers via ons camerasysteem eventueel aanwijzingen door kan geven. Ook wil ik u verzoeken om wanneer men met meerdere personen de bovenverdieping bezoekt elk afzonderlijk te scannen, het gebeurt te vaak dat de eerste persoon scant en anderen er achter aan lopen zonder dat men incheckt met hun verstrekte pasje. Mocht er om de een of andere reden geen pasje zijn meldt dit dan aan de balie zodat wij handmatig kunnen inloggen. Wij willen absoluut weten wie er binnen is.

Zeer binnenkort wordt er begonnen met zogenaamde instructie filmpjes. Het ligt in de bedoeling dat er met een frequentie van eenmaal per week een kort en duidelijk filmpje op onze site komt te staan met daarop voorbeelden hoe en wat de juiste handeling is bij bepaalde onderdelen van een sport

Verantwoordelijk voor deze instructie filmpjes is ons trainersgilde.

Zo kan men zien wat b.v. de juiste manier is om een leverstoot te plaatsen en dergelijke. Ook wordt er aandacht besteed aan het beoefenen van bepaalde fitness apparaten. Oefenstof te over om hier een geslaagd onderdeel te laten worden van onze sportschool. Zie het als een extraatje wat Burning Heart te bieden heeft. Aan bod komen Kickboksen, Boksen, MMA, Judo, Fitness en Crossfight filmpjes.

Maak persoonlijk deze instructiefilmpjes en doe mijn uiterste best deze professioneel en gelikt er uit te laten zien.

Tot mijn volgende blog,
Dick

 

Andere blogartikelen