skip to Main Content
Gratis proefweek

Boksgala Sporthal Kerkelanden

26 februari het eerste amateur boksgala van Burning Heart in sporthal Kerkelanden!
Half Elite en half veteranen met een hoop boksers van Burning Heart zelf natuurlijk.

Joey Huis zal bij het Elite boksen de hoofdpartij A kl boksen.
Natuurlijk de 2 kersverse Zuid Nederlandse kampioenen Mourad en Kervan betreden de ring,
maar ook Mario van Ouwerkerk, Jeroen Vendelbos, Rachid Afkir, Sophie Puik, Abdillah el Ballouti, Ingmar Volmer, Justin Bos, Mohamed Boussif!

Bij de veteranen komen namens BH de A kl boksers Henk Kappel en Tony Visser in actie en veteranen S kl Ferdi ten Velden, Michel Koppen, Mick Visser en Marc Scheffers.

Omdat dit een boksgala betreft en de eerste is laten we de kleine tribune nog weg en willen we naar een max van 30 luxe tafeltjes.
Deze kosten 600 euro, dus 100 euro per stoel. Dit is inclusief frisdrank, lekker koud biertje en een mooie wijn. Geen X gangen dinner, dat schaffen we af.

We gaan voor alle bezoekers heerlijke sate’tjes met brood, broodje hamburger e.d. verkopen, vers van de BBQ en de gasten van een luxe tafel krijgen dit erbij. Eenvoudig, lekker en kwaliteits vlees.

De entree prijs voor een kaartje wordt 15,00 voorverkoop en 20,00 aan de deur.
Dat dit gala geld gaat kosten voor ons weten we maar willen graag een begin van iets moois neerzetten en daarbij hoort sfeer, mooie verlichting, topgeluid, DJ en Hilversumse held Johan Kettenburg komt zingen.

Dus meld je zsm aan voor een luxe tafel ajb, kan gewoon met factuur, want buiten dat je heerlijk in de energie zone zit, topzicht en bediening steun je ook de opzet van dit gala!
Er komt een nieuw tijdperk aan voor het boksen in Nederland en dit worden evenementen waar een boksliefhebber naar uit kan kijken.
Gisteren, samen met Erik, een goed gesprek gehad met de gemeente en de politie en ze staan erg meedenkend en open voor mooie, strakke, sportieve en gezellige evenementen en het marktterrein gaat een serieuze optie worden deze zomer.

Wil je sponsoren in de vorm van je logo op de ringmat of iets anders neem dan contact met mij (Jerry de Jong) of Erik van Ouwerkerk op!

Jerry de Jong

Andere blogartikelen