skip to Main Content
Gratis proefweek

Bioscoop reclame in Vue

bioscoop, dojo. burning Heart, fitness

Beste lezers van mijn blog, het jaar is alweer een paar dagen oud maar wens iedereen een gezond en sportief 2018 toe. Na mijn uitstapje naar een soort van Vlog, wilde de 100ste uitvoering toch een bijzonder tintje meegeven, gelukkig weer op de oude voet verder middels de vertrouwde blog. Had geen idee hoe jullie trouwe lezers zouden reageren op mijn soort van eenmalige vlog maar verheugd op de reacties die ik mocht ontvangen. Over het algemeen best positief want wist niet wat ik kon verwachten.
De kerstdagen waren een succes op de Dojo, normaal kan ik het aantal bezoekers zien echter de scanner tijdens de kerstdagen tussen 9.00 uur en 18.00 uur stond uitgeschakeld dus heb geen overzicht van het aantal bezoekers, maar dat het druk was is zeker! De jaarwisseling is voor mij rustig verlopen, ben oudejaarsavond meestal alleen en verheugde me op de oudejaarsconference van Joep van ’t Hek echter lang voor aanvang kon ik mijn oogjes niet meer openhouden en op de bank in slaap gevallen, om wakker te worden door het vuurwerk even na 12 uur. Meestal is het een geknal van jewelste rond mijn flat maar ditmaal een stuk rustiger. Ook de gebruikelijke muziekshows op TV na middernacht kon ik niet warm voor lopen dus mijn bed opgezocht nadat het vuurwerk een beetje verstomd was. Schrok rond 3 uur wakker door een oorverdovende klap, dacht dat mijn ruiten eruit sprongen, maar viel gelukkig snel weer in slaap. Jerry was met zijn gezin, op de oudste dochter na, een weekje op wintersport in de Franse Alpen inclusief de hond. Dat beest heeft de tijd van zijn leven gehad gezien de filmpjes en foto’s die ik opgestuurd kreeg. Het hoogtepunt van deze verslagen was de foto op facebook van een lege ijskast. Had de hond achtergelaten om lekker te eten met de bende van 4 en bij thuiskomst bleek Baloe de koelkast geplunderd te hebben en alles wat daarin lag opgegeten. Gelukkig niets aan overgehouden maar is echt een actie van dit bijzondere beest.

Toegang na reguliere sluitingstijd
Er zijn nogal wat mensen niet op de hoogte dat je na de reguliere sluitingstijd in het bezit moet zijn van een zogenaamde druppel. Afgelopen zaterdagavond was ik bezig op mijn computer en kijk dan regelmatig op de camerabeelden van de Dojo die op mijn 2de scherm vertoond worden. Voor de toegangsdeur stonden 2 personen driftig om beurten met hun pas voor de uitlezer te zwaaien, blijkbaar niet op de hoogte dat je hiervoor een druppel nodig hebt om de deur te ontsluiten. Zie dat wel meer. Deze jongens waren in ieder geval volhouders want het duurde zeker een kwartier toen ze hun pogingen staakte, net op dat moment kwam iemand vanuit de dojo naar buiten. Deze persoon trok direct de deur achter zich dicht zodat de 2 jongens niet naar binnen konden. Zag op de camera dat hij uitlegde waarom hij direct de deur dicht trok en even later gingen ze onverrichte zaken naar huis. Deze persoon, bij mij bekend, handelde gelukkig juist want het is nu eenmaal de regel dat je iemand zonder druppel niet naar binnen mag laten omdat wij anders in de problemen kunnen komen. Voor een éénmalig bedrag van € 17,50 en een geldige legimitatie kom je in het bezit van zo’n druppel.

Ontbloot bovenlijf
Begrijp dat men het liefst sport met zo’n weinig mogelijk kleren aan, althans met een lekker zittende outfit. Had het een tijd niet gezien maar jammer genoeg was het deze week weer eens zover dat er een paar jongens rondliepen in de fitness met ontbloot bovenlijf. Wij zijn vrij makkelijk op onze sportschool maar een van de regels die we hanteren is dat men niet in je blote barst rondloopt. Een man of vier hadden deze regel aan hun laars gelapt door pontificaal te paraderen in onze fitness als een soort van Arnold Schwarzenegger, het was eigenlijk best vermakelijk om te zien hoe ze voor de spiegel hun toch wel magere torso bekeken. Op dat tijdstip, rond 22.30 uur, waren er weinig mensen aanwezig maar ik maakte aanstalten om naar de Dojo te gaan om hun erop te wijzen dat men toch wel een shirtje behoort te dragen toen ik zag dat deze jongens richting uitgang gingen. Mocht het u overkomen dat er personen rondlopen met ontbloot bovenlijf, spreek ze dan hierop aan. Zou het zeer op prijs stellen. Aansluitend constateren wij dat er nogal wat sporters rondlopen zonder in het bezit te zijn van een handdoek, heb dat al vele malen aangehaald. Uit hygiënisch oogpunt is dat eigenlijk niet toelaatbaar dus mensen…..gebruik een handdoek in onze fitness!!!

Bioscoop reclame
Vanaf vrijdag 5 januari is er een nieuwe commercial van Burning Heart te zien in het voorprogramma van de Hilversumse Bioscoop Vue. Het betreft een aangepaste spot van 10 seconden. Op de startpagina van onze vernieuwde website, bijna klaar, is de volledige versie te zien van deze waanzinnig mooie commercial, gemaakt door Action Reaction productions van Gebr. Heyl. Over onze vernieuwde website te spreken, deze is in een afrondende fase. Hij staat reeds online maar het fotowerk moet nog aangepast worden. De laatste tijd allerlei foto’s geschoten van de sporten die wij aanbieden en intussen naar de webdesigners gestuurd. Verwacht dat binnen afzienbare tijd onze nieuwe Website klaar is. Best weer een vertrouwd gevoel deze blog, uitstapje naar Vlog was leuk maar voorlopig hou ik het op het schrijfwerk

Tot de volgende blog
Dick

Andere blogartikelen