skip to Main Content
Gratis proefweek

Bedankt voor alles!!!

Iedere donderdag kroop Dick achter zijn computer om zijn blog te schrijven om iedereen op de hoogte te houden van het reilen en zeilen van zijn geliefde dojo en familie.

Shaggie, kop koffie, rechter beeldscherm gericht op de dojo en schrijven maar, week in week uit, 143 blogs, nooit sloeg hij een week over omdat hij het had beloofd en het goed was voor de website en de “dojo”.

Hij kon zich ergeren aan sporters die de dojo op een verkeerde manier gebruikten, geen handdoek gebruiken, niet inchecken en de gewichten niet opruimen een doorn in zijn oog, vaak maakte hij dat ons in zijn blog daar op zijn geheel eigen manier duidelijk.

Nog vaker schreef hij vol trots over verbouwingen, uitjes, zijn kinderen, kleinkinderen en de rest van familie. De laatste dagen is gebleken dat wij een hele grote familie zijn geworden, die moet leren omgaan met het gemis en verdriet over onze “ome Dick”

Als de blog was geschreven, de foto’s gemaakt en uitgezocht kwam Dick soms bij mij langs om het een en ander uit te leggen! Dat ging als volgt:

Goedemorgen Dick! Dan was altijd het antwoord van Dick: Moogge Jochie! Prachtige begroeting.

Wil je koffie Dick? Nee, moet nog naar de dojo of nee, ik moet nog naar Poets, altijd was hij wel ergens druk mee! Maar het duurde altijd wel minstens een half uur, want er was altijd wel wat te vertellen.

Dan zorgde ik dat de foto’s die Dick altijd zelf maakte op de site en op Facebook kwamen. Prachtig om te doen, voor een bijzonder mens die in de korte tijd dat ik hem mocht meemaken veel voor mij is gaan betekenen, krijg dat gevoel maar eens op papier, dat gaat mij niet lukken.

Dick ik zal je vreselijk gaan missen en bedankt voor de vele mooie en leuke momenten die we hebben gehad. Ook al is schrijven niet mijn ding, liever had ik samen aan blog 144 en nog vele andere blogs en video’s gewerkt.
Maar deze blog moest ik schrijven want er zullen veel mensen jouw wekelijkse blog erg gaan missen ook al was dat maar een heel klein onderdeel van alles wat je voor de hele grote familie hebt gedaan.

 

Bedankt voor alles Dick,

Jochie

Andere blogartikelen