skip to Main Content
Gratis proefweek

Beastside and the vloer!

Het is op de kop af 1 jaar geleden dat ik begonnen ben met het schrijven van een blog over het reilen en zeilen op sportschool Burning Heart.
Een jaar waar best het een en ander gepasseerd is op onze Dojo, denk aan de oprichting van Dance 3 en Ladies only. Daarnaast is Burning Heart volop in beweging, afgelopen dinsdag hebben we de magische grens gepasseerd van ruim 400 bezoekers op één dag en dan tel ik de mensen niet mee die zonder te scannen de balie gepasseerd hebben. Telde tussen 18.00 uur en 18.30 uur 28 personen die gewoon doorliepen. Ik weet dat het onze zaak is om daar op te letten maar wil toch een beroep doen op de eigen verantwoordelijkheid. Wij hebben een hele tijd geleden een brief ontvangen met richtlijnen hoe in noodsituaties te handelen, daarin staat o.a. dat ten alle tijden een lijst aanwezig moet zijn van de personen die binnen zijn. Daarom is het van uiterst belang om bij binnenkomst te scannen, mocht iemand zijn pas vergeten zijn, meld dat aan de balie zodat je handmatig ingelogd kan worden. Zie regelmatig dat er mensen boven staan die wachten tot iemand van binnenuit de deur opent, doe dit a.u.b. niet, deze personen moeten zich melden aan de balie en dan kan de baliemedewerker vanuit zijn positie de deur openen want er is cameratoezicht op de deur!!! Het scheelt mij een hoop ergernis die eigenlijk niet nodig is.

Beastside
Vrijdagavond is de aftrap van The Beastside in ons krachthonk. Het belooft op voorhand een hele happening te worden waar ik best naar uitkijk. Mocht het een succes worden dan ligt het in de bedoeling om dit te herhalen op de laatste vrijdag van elke maand. Uiteraard wordt alles op beeld vastgelegd zodat we naderhand hopelijk kunnen genieten van deze unieke gebeurtenis bij Dojo Burning Heart.

Nieuwe vloer
Wanneer je aan de balie zit en de zaal inkijkt en dan met name naar de sportvloer, dan lijkt deze vloer nog best goed. Echter wanneer je op de sportvloer loopt dan zie je toch behoorlijk wat matten die beschadigd zijn en enigszins versleten. Nu heeft Jerry voor de laatste keer een actie gehouden met een Lifetime Membership. De respons hierop is van dien aard dat er een nieuwe vloer besteld gaat worden.

Fitness
Gebruikers van de Fitnessruimte is het wellicht opgevallen dat bij verscheidene apparaten het leer aan het slijten is. Nu zijn het topapparaten van het merk Nautilus waar het eigenlijk niet mag gebeuren. De leren vlakken worden om en om voorzien van nieuw leer dus mocht er onverhoopt een apparaat niet te gebruiken is dan weet je de reden. Ook proberen we de tijd dat bewust toestel even uit de roulatie is zo kort mogelijk te houden. Tevens valt mij op dat het gebruik van een handdoek nog steeds door een groot aantal mensen taboe is. Daarom voor de zoveelste keer het verzoek om altijd een handdoek bij je te hebben.
Het gebruik van een handdoek is in mijn ogen een must, buiten dat het slijtage tegen houdt is het niet te verkopen wanneer een ander na je komt het leer onder het zweet zit.
Nog teveel personen die ik op de camera zie bezondigen zich daaraan.

Ditmaal een beknopte blog maar beloof jullie dat de volgende keer er meer te melden is.

Tot mijn volgende blog.
Dick

 

Andere blogartikelen