skip to Main Content
Gratis proefweek

Barbell rek in de Fitness

Liep zoals wel meer een rondje door de Fitness om te kijken of de ruimte een beetje ordentelijk was, toen ik aarzelend een dame op me af zag komen. Weet eigenlijk niet goed hoe ik het zeggen moet en loop al een tijdje met deze voor mij vervelende kwestie rond, zo sprak deze dame mij aan. Ik antwoordde, vertel wat u dwars zit wellicht kan ik u op de een of andere manier van dienst zijn. Het bleek om een voorval te gaan wat zich enkele weken geleden afgespeeld had. Wilde een bepaald apparaat gebruiken welke even daarvoor door iemand anders gebruikt was echter bewust toestel hing nog vol met gewichten wat die andere persoon erop had laten zitten. Liep richting deze persoon om te vragen of hij de gewichten wilde opruimen maar maakte snel rechtsomkeer want zag dat hij op een nogal agressieve manier tegen andere toestellen liep te schoppen om zijn agressie een beetje af te reageren. Een en ander kwam op mij nogal dreigend over zodat ik bewust persoon niet aan durfde te spreken. Je kan je voorstellen dat ik nogal schrok van deze dame haar verhaal.
Antwoordde haar dat we juist de camera’s zo ingesteld hadden om te kunnen zien dat men na afloop van een oefening bewust toestel opgeruimd achter laat en vertelde verder dat met name de Legpress soms achter gelaten werd vol met gewichten. Via achteraf bekeken beelden spoorde ik de persoon op die vervolgens geblokkeerd werd, met in het blokje informatie, de reden waarom men geblokkeerd was. Wanneer men bij een volgend bezoek beklag deed dat het pasje of de telefoon niet werkte, werd hun aan de balie de reden uitgelegd waarom het pasje niet werkte met het verzoek hier op te letten.
In nagenoeg alle gevallen werd hier positief op gereageerd en zag je de aangesproken personen na afloop van hun oefening de toestellen opgeruimd achter gelaten worden.
Nu staat het toestel waar het in dit geval om ging buiten het zicht van een camera.
Vertelde bewuste dame verder dat mocht ze nog eens zo’n ervaring mee maken, spreek een medewerker van onze Dojo direct aan zodat wij maatregelen kunnen nemen.
Uiteraard doen we dit zonder vermelding van de persoon die dit meemaakt.
Conclusie van dit voorval, laat het ons direct weten wanneer je je niet prettig voelt op onze Dojo! Gelukkig is dit de eerste keer dat ik dat te horen kreeg maar wil dit toch laten weten!

Sonos en wifi.
Het heeft even geduurd maar eindelijk draait de muziek op zowel de fitness als de Crossfight naar behoren. Afgelopen zaterdag zijn er 2 afzonderlijke wifi kanalen gerealiseerd en wel wifi gasten als wifi zakelijk. Het woord zegt het al, wifi gasten, is voor iedereen toegankelijk en het wachtwoord is niet veranderd. Dus wilt u gebruik maken van wifi, zoek gasten op je telefoon en gebruik het wachtwoord rockybalboa zoals voorheen gold.
Het enige wat verandert is dat men 2 uur blijft ingelogd, bent u langer op de dojo dan moet u zich weer inloggen. Het maximum aantal wifigebruikers is opgeschroefd tot 198 gebruikers.
Wifi zakelijk is enkel voor eigen gebruik dus hier blijft het wachtwoord geheim 😉

Gala FPA clubkampioenschappen 2017
Afgelopen zondag vond in Amersfoort het FPA gala plaats waar 10 jeugdleden van Dojo Burning Heart aan deelnamen. Na een intensieve en zware voorbereiding onder leiding van onze hoofdtrainer Jeremy Blijd traden onze vechters in de ring met een overweldigend resultaat. 8 winstpartijen, 1 onbeslist en 1 verloren partij was het resultaat van Dojo Burning Heart. Was er jammer genoeg niet zelf bij maar naar het schijnt liepen onze trainers rond na afloop trots als een aap met 2 lullen. Voor vertrek naar het gala werden onze stoere vechters verrast met een cadeau van Diane Kool. In een leuk opgemaakt doosje zat een schitterend hangertje met boksbal, Diana zéér attent van je!

Omdat de groep jeugd zo hecht en nagenoeg altijd aan het trainen is heeft jerry het volgende in petto voor ze, ik citeer een Facebook bericht:
“Omdat de jeugd zooo hard traint, de sfeer zo geweldig is en de trainers zo hun best doen nemen we iedereen die wilt uit de 18.30 jeugd groep mee naar de bioscoop!!
ZATERDAG 23 DECEMBER gaan we eerst een te gekke en leuke training doen en daarna met z’n allen naar de bios naar de nieuwe Star Wars film!! Op onze kosten natuurlijk.
We stoppen jullie ook helemaal vol met snoep en drinken :-)
Daphne, Jeremy, Samantha Salih, Noell, Twan, en ik zijn beretrots op jullie en op deze manier willen we dat laten zien. Vanaf morgen kan je je opgeven aan de bar.”

Barbell rek 10 tot 55 kilo
Heeft even geduurd maar zie tijdens het schrijven van deze blog op de altijd meedraaiende beelden van de camera’s dat eindelijk het Barbell rek is binnengekomen.
Ga straks naar de dojo om dit langverwachte rek als omslag foto van deze blog te gebruiken.

Beastside!!!
Aankomende vrijdagavond gaan we weer opstarten met Beastside!! De eerste keren waren even testen en aanvoelen nu gaan we voor niets minder dan absolute topavonden!! Van 20u tot 23u draait Goos Baars in de fitness hele dikke beats en worden de lichten vervangen door dikke clublights! Laser komt erin en wat rook. Idee is old school hard trainen onder kicken omstandigheden dus DJ en dikke spots. In de Octagon gaan we tattoo’eren met Douglas van B van Identify en Sandra Souisa gaat massages geven op afspraak! Zij is supergoed dus pm mij voor een afspraak! Tarief is 25euro ipv 50euro! Vol is vol natuurlijk… Iedereen is welkom in de dikste gym van ‘t Gooi maar niet leden kopen een dagkaart a 10 euro.
Kleedkamers beneden en sauna blijven open en aan tot 24u!
Wordt top!!!!!!!!

Tot mijn volgende blog.
Dick

Andere blogartikelen