skip to Main Content
Gratis proefweek

NK Body Building Schiedam

Zoooo dan! Aan de late kant dit bericht, maar ik wilde wachten tot ik de klasse award foto binnen had. Inmiddels lekker tot rust gekomen en genoten van allerlei lekkers!

Afgelopen zondag 26 april 2015 heb ik mee gedaan aan het NK bodybuilding in Schiedam en heb hier met een 5e plaats een Top5 podiumplaats behaald in een ZEER sterke en grootste lineup van de dag van 12 man (toppers!).

De dag begon vol spanning toen ik mijn lineup zag bij de weging! Wat een niveau! Ik moest toch even slikken en voelde mij als ik heel eerlijk ben best onzeker worden. Ik was depleted en bij verre na teveel gewicht verloren de laatste week maar mijn conditionering was ON POINT zoals jullie van mij gewend zijn en hebben kunnen zien op de fotos die ik recent heb geplaatst.

Ik ben in mijn voorbereiding dieper gegaan dan vorige keren en was dan een aantal weken voor de wedstrijd al zo goed als af. Dit bracht veel vermoeidheid, prikkelbaarheid en tunnelfocus met zich mee. Heel erg op mijzelf geweest maar tegelijkerijd mijzelf 120% gegeven en dieper gepushed dan ik dacht dat ik kon.
Met de mooie motiverende woorden van mijn buddy Mustafa Sadree ‘je bent de hardst werkende bodybuilder die ik ken’ kon ik dan ook zelf al met een tevreden en trots gevoel het podium op om mijn verbeteringen te laten zien.
Uiteindelijk dan het podium op met de 12 toppers in de -90 klasse. Spontane blijheid en serotonen toen mijn slipnummer in de first callout werd geroepen! Met een top5 plaatsing in een lineup als deze was ik al helemaal blij en voldaan.

Een voorbereiding doe je nooit alleen, en heb dan ook enorm veel support gehad van mijn superlieve en geweldige vriendin Kelly Eva Edwards die mij hielp met maaltijdjes, onze lieve sushi wat vaker uitliet, mijn maaltijdjes vaak klaarmaakte en het geduld heeft kunnen opbrengen om er toch elke dag weer voor mij te zijn ook al was ik afstandelijk en in mijzelf gekeerd. Schatje ik hou van jou en dat wij zonder maar een enkel argument of hobbeltje in de weg dit toch elke keer weer doorstaan zegt meer dan genoeg. Ben gek op jou!! Thanks voor alles baby!

Big thanks to my Aussie brother and coach overseas Philip Meerding who helped me plan my diet, workout and cardio to get me to the pysique I presented in such an efficient and fast period of time. You’ve been amazing buddy. You know how much I appreciate it!

Mijn buddy en bro Mustafa Sadree die me meer dan eens motiveerde met zijn woorden wil ik ook bedanken voor zijn kritische blik en support. Samen gaan we er tegenaan komende tijd om ons beiden verder te verbeteren in onze homegym Dojo Burning Heart waar topper Jerry de Jong altijd klaar staat voor ons en ons ondersteund waar hij maar kan. Thanks so much voor alle mogelijkheden Jer!
Ook de samenwerking met Bodyenfitshop mag niet ongenoemd blijven. De hulp die ik krijg vanuit hun draagt natuurlijk ook enorm bij aan je voorbereiding en ben jullie dan ook meer dan ik woorden kan uitdrukken dankbaar voor alle mogelijkheden die ik heb gekregen.
Muscle Meat waar ik altijd terecht kon voor mijn vlees, vis en groente met hun topprijzen, producten en service.
Natuurlijk wil ik ook jullie allemaal bedanken voor alle positieve en motiverende comments op de fotos en post die ik plaats. Heel erg leuk elke keer weer om te lezen en geweldig om te weten dat ik sommige van jullie motiveer en inspireer. Voor mij is dat geweldig motiverend en lonend als ik ook maar een paar van jullie verder push of kan motiveren door te knallen naar jullie doelen. Dit hoop ik in de toekomst alleen maar meer te kunnen doen!

Andere blogartikelen