skip to Main Content
Gratis proefweek

Action/Reaction

Ook zo genoten de afgelopen dagen wat betreft het voor deze tijd uitzonderlijke weer?
Deze jongen in ieder geval wel, meerdere keren op mijn balkon gezeten en genoten van het zonnetje. Zojuist weer gedaan maar de plicht roept want het is weer Blogtime. Vandaag is het eerste Vlogfilmpje op sociaal medium verschenen van Anthony Oosterlaag, de bodybuilder man die dagelijks te vinden is op onze Dojo. Werkelijk een snoepje van een Vlog geworden, niet op de minste plaats door de medewerking van broertjes Heyl, professionele filmmakers en eigenaars van Action/Reaction. Persoonlijk een groot bewonderaar van deze broers vanwege het vakwerk wat deze gasten telkens afleveren, voorbeeld: de fantastische promo van Burning Heart die ze gemaakt hebben in opdracht van Jerry. Regelmatig terug te vinden op facebook en permanent te vinden op onze website. Telkens als ik deze promo tegen kom bekruipt me een gezond soort jaloezie hoe die gasten dit voor elkaar gekregen hebben. Moet eerlijk zeggen dat ik met de gedachte speel om voor de verandering eens een keer geen blog maar een soort van vlog in elkaar te draaien. Spullen om te filmen heb ik voldoende voor handen, ideetjes te over, een grote Dojo als achtergrond, kortom wie weet komt het er een keer van!

Roeiers
Terug naar de realiteit van de dag, woensdag zijn de nieuwe roeiapparaten binnen gekomen en heb deze terstond in elkaar gemaakt. Jerry ergerde zich al een tijd aan de roeiers die er voorheen stonden, hier en daar ontbrak wat, hadden hun beste tijd gehad en waren dus aan vervanging toe. Wat me wel opviel, het was een simpel klusje om deze roeiers in elkaar te zetten, toen ik daarmee klaar was voelde ik me compleet gesloopt. De laatste weken met lichamelijke ongemakken hebben best hun sporen achtergelaten merkte ik. Weet van mezelf dat ik de jongste niet meer ben maar zo’n teruggang in korte tijd heb ik niet eerder meegemaakt. Mezelf voorgenomen om aankomende week weer op de 480 trainer te kruipen en te werken aan mijn belabberde conditie.

Speedball
Heeft even geduurd maar er hangt vanaf heden een nieuwe Speedball in de Crossfight ruimte. Volgens de leverancier is dit het beste wat leverbaar is dus geloof de beste man maar op zijn blauwe ogen. Mijn indruk is dat hij gelijk heeft bij zijn bewering maar alles kan stuk dus gebruik de Speedball waar hij voor gemaakt is. Ga er normaal mee om want pas op, Big Eye Watching You!!!

Advertentie bar medewerkster
Wat zoeken we: een vlotte leuke meid 18 tot 22 jaar die maandag t/m vrijdag 16:00 uur tot 21:00 uur ‘het gezicht’ van de sportschool wordt. Je ontvangt de klanten, geeft rondleidingen, regelt de verkoop van artikelen en drankjes, voert leden in de computer, houdt de boel netjes en voert wat schoonmaak werkzaamheden uit.
Heb je interesse? Stuur je cv, foto en motivatie naar
daphne@burning-heart.nll

Dansschool
Die onzin dat iedere dansschool iedere schoolvakantie dicht gaat gaan we ons ook van onderscheiden! Waarom?? Die kinderen zijn vrij dus hebben alleen maar meer tijd om te dansen! Volgende week herfstvakantie zijn we gewoon open en iedereen mag komen dansen, ook als je geen lid ben!! Kom maar eens kijken hoe leuk, mooi en gezellig het bij onze dansschool is!!! Iedereen roept het altijd maar maar wij zijn het😀… De leukste dansschool van ‘t Gooi!

Regels
Ik weet het wordt langzaam afgezaagd maar constateer nog te vaak dat men zich niet houdt aan de paar simpele regels die we hanteren op onze sportschool. Een van de grootste ergernissen is dat er nog teveel mensen geen handdoek gebruiken in onze Dojo. Is het echt teveel gevraagd om wanneer je op een bank of dergelijke een handdoek neerlegt.Volgende gebruikers willen ook graag op een schoon en netjes bankje plaats nemen voor hun oefeningen en niet op een bezweet stuk leer!!! Tijdens het typen van deze blog tel ik via de camerabeelden binnen een half uur 3 personen die zonder een handdoekje deze banken gebruiken en als ze opstaan zie ik via dezelfde beelden natte bezweten ruggen. Kan toch niet waar zijn.
Mensen neem dit a.u.b. ter harte!!!

Tot mijn volgende blog.
Dick

Andere blogartikelen