skip to Main Content
Gratis proefweek

Aanmelden

Donderdag…… blog dag, wel van het zonnetje genoten vanmiddag wat uitbundig schijnt op mijn balkon. Had in ieder geval afleiding genoeg vanmiddag want precies tegenover mijn flat worden de daar aanwezige flats opgeknapt en sommige voorzien van flinke zonnepanelen op de lifthuizen. Verbaas me wel telkens van het tempo wat de werkers hanteren, niet echt vlot te noemen. Maar neemt niet weg dat ik alleen met kijken me best amuseer.

Aanmelden Strong Viking Run
De aanmeldingen voor de Viking Run stromen binnen. Nu ben ik persoonlijk bij Wijchen en wat later bij Hellendoorn geweest en mijn bevindingen van beide Runs zijn van dien aard dat ik Wijchen veruit prefereer. Nu telt ook mee dat we fantastisch weer hadden in Wijchen maar alles bij elkaar optellend staat onze eerste gezamenlijke run met stip op de bovenste plaats, dus mensen wil je een leuke dag hebben schrijf je in!!!

Beastside Fitness
Vrijdag, de dag dat deze blog online gaat, wordt voor de 2de keer Beastside gehouden in de Fitness, een spektakel van de bovenste plank. Trainen met live DJ, knallende beats en clubverlichting zoals Jerry op Facebook aankondigde. Wel hebben we geleerd van de eerste editie, zo zal er wat meer licht zijn met name in de hoeken van de fitnessruimte. Daar bleek het iets te donker te zijn om lekker te trainen.

Superkids
Afgelopen maandag, het was einde middag, wipte ik even de Dojo binnen. Wat me direct opviel was het grote aantal jeugdleden wat op de mat stond. Wat verder opviel was het plezier die deze jongens en meisjes onder elkaar hadden. Grote animator van deze groep was Jeremy die het zelf ook duidelijk naar zijn zin had. Op zijn manier, swingend en zingend gaf hij les aan de Kids en wat ik begreep, het einde van de les wordt afgesloten met een spelletje. Hij had de sporters verdeeld in 2 rijen en die moesten vanaf het neerlaatbare scherm zo vlug mogelijk via bepaalde hindernissen naar het eind van de Dojo en weer terug. De luidsprekers stonden tijdens deze run op vol volume en waarachtig de meeste ouders/begeleiders jutte hun kroost hartstochtelijk op en er waren er bij die mee stonden te swingen op de muziek. Heb alleen maar glunderende gezichten gezien na afloop van deze les, zowel bij de sporters als de ouders. Er waren zelfs 2 ouders die swingend de deur uit gingen. Puik stukje reclame voor onze Dojo!

Inchecken
Het is onderhand genoegzaam bekend dat ik regelmatig een blik op mijn computer werp om te zien of alles goed verloopt bij onze Dojo. Met name na de originele sluitingstijd. Tijdens zo’n routine blik zag ik tot mijn schrik iemand met ontbloot bovenlijf aan het sporten. Nu ben ik alles behalve preuts maar alleen uit hygiëne oogpunt vind ik dit niet kunnen. Helemaal als er geen handdoek gebruikt wordt. Naderhand contact met bewuste persoon gehad en gevraagd of hij dit niet meer doen wil. Wat me nog steeds opvalt is het niet inchecken van de fitness als men met meerdere personen naar binnen gaat. Wel houdt iedereen zich aan het gebruik van de druppel, zie regelmatig meerdere personen naar binnen gaan met een druppel en zoals afgesproken individueel inchecken echter boven aangekomen vergeet men afzonderlijk te scannen. Het is oh zo belangrijk dat we weten wie er binnen is dus a.u.b. mensen scan!!! Het is toch een kleine moeite. Uiteraard is het ook af te lezen bij gebruik druppel maar het inchecken via de scanner is direct te zien voor mij vandaar dit verzoek.

Tot mijn volgende blog.
Dick

 

Andere blogartikelen