skip to Main Content
Gratis proefweek

480TRAINER demo’s bij Burning Heart

Zaterdag 17 oktober zijn er 3 demonstraties van de 480TRAINER bij Burning Heart
Demo 1: 10.00 uur
Demo 2: 11.00 uur
Demo 3: 12.00 uur

Kom langs en probeer het zelf!!!

Snel effect hebben. Dat is wat veel mensen zoeken wanneer ze naar de sportschool of naar het fitnesscentrum gaan. Ze hebben geen uren de tijd maar willen wel resultaten.
 
De effectieve 2×4 minuten work-out op de 480TRAINER is daarom voor hen het antwoord. Want binnen 8 minuten doet u alle nodige oefeningen in één keer. Daarbij gebruikt u nog eens 55 procent van al uw spieren. Dat is twaalf keer zoveel als op andere fitnessapparaten en bij hardlopen.

Blessures oplopen op de 480TRAINER is nauwelijks mogelijk. Het is namelijk een non-impact machine. Dat houdt in dat de bewegingen tijdens de work-out traag en gelijkmatig zijn. Daardoor vormen ze geen impact op de gewrichten.Ook spierpijn komt niet vaak voor, vanwege de constante spierspanning tijdens de work-out op de 480TRAINER. Er kan wel eens spierpijn optreden omdat vastzittende/verkorte spieren worden opgerekt. Dat komt meestal voor bij een lichaamshouding die uit balans is geraakt door een inactieve levensstijl of een verkeerde houding. Door het oprekken wordt dan de normale lichaamshouding hersteld. Dus, die spierpijnen zijn niet meer dan positieve pijntjes die het lichaam ten goede komen.

Andere blogartikelen