skip to Main Content
Gratis proefweek

25 juni

Het voorspelde weer van afgelopen zondag beviel me heel wat beter dan de weersvoorspelling van aankomende paasdagen. Een kleine 10 graden kouder gaat het worden. Ook het zonnetje wat afgelopen zondag zo uitbundig scheen is beide paasdagen nagenoeg niet te zien, althans volgens de voorspelling. Verdraaid vervelend want had best zin om wat zonnestralen op mijn lichaam te voelen.

Octagon
Op de Dojo is het wat betreft de Octagon wat beter gesteld, de vloer ligt er op en het gaas is aangebracht. Met wat geluk, dit is afhankelijk van bepaalde mensen, is alles klaar na de paasdagen. Moet zeggen dat we best trots zijn op deze selfmade Octagon. Trappetje staat in al zijn glorie te blinken en heb de afwerking op papier gezien. Daan van Velzen gaat een hoop plezier beleven aan deze aanwinst voor Burning Heart.

25 juni voor Max
Rond deze tijd, een jaar geleden, hadden we een actie tijdens de zondagochtend zak- en conditie training op touw gezet om geld te vragen voor een bijzonder goed doel. Via via hadden we het verzoek gekregen of we open stonden om financieel een jongetje te steunen die aan de spierziekte van Duchenne lijdt. Uiteraard stond Jerry daar voor open en hebben we naast een mooi bedrag voor Max, de naam van het jongetje die aan deze ziekte lijdt, hem een onvergetelijke dag bezorgd! Nu willen we dat dunnetjes over doen en daar is 25 juni voor in de agenda gezet.Je kan er maar niet vroeg genoeg mee beginnen dus vandaar deze aankondiging, naast het feit dat het op de Dojo een beetje komkommer tijd is wat betreft nieuwtjes die vermeldingswaard is. Op de camera’s die altijd meedraaien op mijn 2de scherm zie ik overigens dat het op de Dojo behoorlijk druk is met allerlei activiteiten.

Paasdagen
Een berichtje aangaande onze openingstijden tijdens het paasweekend. Eerste paasdag is de reguliere Dojo gesloten en gaan we genieten van een spaarzame vrije dag. Tweede paasdag geldt de openingstijd van onze dojo als een zondag, dus om 10.00 uur de ochtendmis. Daarna is de dojo dicht op uiteraard de fitness na. Zowel de Crossfight ruimte als de Fitness ruimte zijn beide paasdagen normaal geopend, sporters die in het bezit van een druppel zijn kunnen uiteraard beide dagen 24 uur terecht. Rest mij nog om alle leden van Burning Heart fijne paasdagen te wensen!

Tot mijn volgende blog.
Dick

 

Andere blogartikelen