skip to Main Content
Gratis proefweek

Roel Westdorp

FP30 en Groepslessen

Vanaf mijn 6e jaar heb ik diverse sporten beoefend. Na mijn diensttijd heb ik 5 jaar een krachtsport centrum geleid in IJsselstein:  Paul Scheepstra waar ik krachtsport begeleiding heb gegeven, en heb ook mijn eigen sportschool gehad. Vanuit deze sportschool heb ik de sporten weer opgepakt die ik in mijn diensttijd heb aangeleerd.  Bergbeklimmen 19 4 duizenders, skieën de meest extreme bergen in Zwitserland (en skydiven 1006 sprongen). Het bergbeklimmen zit in mijn hart en doe dit nog steeds met heel veel passie en plezier.

Met het kickboksen heb ik een combi gemaakt met Crossfit waar dan ook mijn Parcourstraining uit bestaat. Ook gebruik ik Crossfit gerelateerde oefeningen gecombineerd met kracht en Cardio. Mijn uitdaging ligt in het enthousiast maken van mensen om te gaan Bootcampen met Burning Heart Bootcampclub, en zo weer de jaargetijden te leren kennen en meemaken. Ik ga jullie zeker ontmoeten in mijn lessen.

Mijn al jaren bekende Early Bird is nu uitgebreid om mensen boven de 50 fitter te maken, en de grootste uitdaging ligt in het enthousiast maken van mensen om te gaan Bootcampen. Sinds 3 jaar begeleid ik kinderen met gedragsstoornis en doormiddel van sporten leer ik hun om te gaan met hun beperking, en geeft bokszak training bij het Zandkasteel aan kinderen met het downsyndroom en met een geestelijke beperking.

De andere trainers