skip to Main Content
Gratis proefweek

The Green Fitness Room

High-end quality

365 dagen
geopend
2350 m²
trainingsruimte
High protein
restaurant
Personal training
mogelijk

Een nieuwe dimensie van fitness

In het hart van Hilversum, introduceren wij trots een nieuw concept in fitness: The Green Fitness Room. Een plek waar natuur en fitheid samensmelten, waar elke workout een ervaring van kalmte, kwaliteit en pure focus is. Vergeet de drukte van de buitenwereld en duik in een ruimte die niet alleen je lichaam, maar ook je geest versterkt. Dit is meer dan fitness; dit is een retraite, een ontsnapping en een revolutie in je dagelijkse routine.

De ultieme oase van rust en fitheid

Zet een stap in The Green Fitness Room, en je voelt het direct: dit is geen gewone fitnessruimte. Tussen de levendige groene tinten en de rustgevende aanwezigheid van natuurlijke planten, vind je een fitnessparadijs ontworpen voor de echte liefhebber. Onze boodschap is helder: ‘Kwaliteit, rust en pure fitness’.

Exclusieve volwassenenruimte

In The Green Fitness Room staat kwaliteit centraal. Elke hoek van deze bijzondere ruimte straalt luxe en kwaliteit uit. Met state-of-the-art apparatuur, allemaal in het rustgevende groen en met steekgewichten, bieden wij een ongeëvenaarde trainingservaring. En met onze leeftijdsbeperking – geen toegang onder de 18 – garanderen we een rustige en volwassen sfeer, zodat je je volledig kunt concentreren op je workout.

Tarieven

Fitness onbeperkt

€ 50,00 / maand

Onbeperkt fitness
365 dagen per jaar
24/7 open

Burning Heart onbeperkt

€ 67,50  / maand

Onbeperkt fitness + groepslessen
Professionele begeleiding
Gratis Fitcheck

Burning Heart beperkt

€ 42,50 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
Professionele begeleiding

StayFit 55+

€ 47,50 / maand

2x per week StayFit 55+ les
Leeftijd: vanaf 55 jaar
Professionele begeleiding

Kids onbeperkt

€ 62,50 / maand

Onbeperkt groepslessen
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Kids beperkt

€ 40,00 / maand

1x per week groepsles
Leeftijd: t/m 11 jaar
Professionele begeleiding

Stoeikampioenen judo

€ 32,50 / maand

1x per week op zaterdag
Leeftijd: 2,5 – 4 jaar
Abonnement voor judo

Burning Heart reviews

Trainen in harmonie met de natuur

Een duik in de natuur

Wat maakt ons echt uniek? De natuur. We hebben de ruimte versierd met prachtige planten, waardoor je traint in een omgeving die rust en harmonie uitstraalt. Het is bewezen dat de aanwezigheid van planten de luchtkwaliteit verbetert en stress vermindert, waardoor je workout nog effectiever wordt.

Regels voor kleding

Bij The Green Fitness Room waarderen we stijl en respect voor de omgeving en onze leden. Daarom hebben we een strikte dresscode: geen tanktops. Dit verzekert een elegante en respectvolle sfeer voor iedereen.

Daarnaast bieden we diverse krachttraining lessen aan, waarvan de populairste: FP30. FP30 is een full body HIIT workout. 30 onderdelen met eindeloze variaties, inzet-rust-inzet-rust. Zie het als een groot parcours voor volwassenen, waar je met een fantastisch en voldaan gevoel uit komt.

Waar je interesse ook ligt, bij sportschool Burning Heart in Hilversum ben je aan het juiste adres om op een gezellige en gezonde manier jouw doelstellingen te bereiken. Elke les is toegankelijk voor ieder niveau en je bepaalt zelf in hoeverre je je inzet. Bekijk het hele lesaanbod voor meer informatie.

Interesse

Ben je enthousiast geworden over de mogelijkheden van Burning Heart en zou je graag aan willen sluiten bij onze familie? Kom dan gerust eens langs op de Franciscusweg 307 in Hilversum. Heb je eerst nog wat vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je voor inschrijving eerst kijken of Burning Heart goed bij je past? Maak dan gebruik van de gratis proefweek en ervaar zelf alle voordelen van onze sportschool.

Gratis proefweek

Wil je sportschool Burning Heart eerst een weekje uitproberen? Een proefweek is gratis en geheel vrijblijvend. Bereid je wel voor, zodra je één stap binnen hebt gezet wil je nooit meer weg!

Proefweek aanvragen

Ons aanbod

Vechtsport

We bieden ongelofelijk veel verschillende vechtsporten onder één dak. Het maakt niet uit of je een recreant of een sporter met wedstrijdambities bent, de lessen zijn geschikt voor ieder niveau!

Meer info

Fitness 24/7

We beschikken over de grootste en mooiste fitness van ’t Gooi! Onze fitnessruimte biedt iedereen de mogelijkheid om op een gezonde, verantwoorde manier aan je gezondheid te werken. Hier kun je perfect je conditie verbeteren of aan krachttraining doen.

Meer info

Groepslessen

De groepslessen helpen je sneller je doelen te bereiken; je stimuleert en motiveert elkaar om vol te houden. Ook zal de intensiteit omhooggaan omdat de trainer je onder het genot van energieke muziek je het beste uit jezelf laat halen.

Meer info