Trainer

NOËLL TWIGHT

CONTACT NOËLL TWIGHT

Float Like a Butterfly, Sting Like a Bee

Mijn naam is Noëll Twight en ben vanaf mijn twaalfde bezig met sporten.
Begonnen met voetbal wat ik een prachtig spelletje vond, maar kwam al snel in aanraking met boksen op de Albert Cuyp in Amsterdam.

Mede door Mohammed Ali raakte ik besmet met het virus: Float Like A Butterfly. Sting Like A Bee.

Ben blijven boksen tot mijn 23ste en begon toen met trainen bij Mejiro Gym in Amsterdam van André Mannaart.
Traditioneel Thai boksen, hoe je een sporter moet begeleiden, de visie op de sport, dat zijn hele belangrijke lessen geweest in mijn ontwikkeling als de trainer die ik nu ben, veel geleerd bij André Mannaart.

Respect en zelfvertrouwen zijn de pilaren van mijn visie geworden in die jaren en besloot na mijn wedstrijdcarriere een sportschool te beginnen in Hilversum: Everybody’s Gym in Hilversum. Na 8 jaar is dit Twight Gym geworden en dat was de eerste keer dat ik in contact kwam met Jerry de Jong van Burning Heart. Nu 6 jaar later is onze samenwerking uitgegroeid tot iets bijzonders wat wij graag uitdragen als Twight Gym/Dojo Burning Heart.

Wie je ook bent, wat je ook bent, iedereen kan groeien als mens in deze prachtige sport. Inmiddels heb ik een zoon van 5 jaar Eliah en ook Eliah is inmiddels begonnen met kickboksen. (Overigens is Kickboksen een verzamelnaam van verschillende sporten)
Jezelf leren verdedigen, geeft zelfvertrouwen en je leert jezelf kennen op veel verschillende manieren, als vechter, winnaar, verliezer, incasseren, uitdelen, samenwerken, kortom train mee en ervaar het zelf.

Design by Burning Heart