Groepslessen

Mylogenics

Het is mijn doel, in tegenstelling tot bij veel traditionele behandelmethodes, om snel resultaten bij een cliënt te behalen en deze daadwerkelijk van zijn/haar klachten af te helpen.

MYLOGENICS

Sportschool Burning Heart werkt samen met Folkert Rikkert de Koe, fysiotherapeut en Mylogenics-behandelaar. Het doel van Mylogenics is daadwerkelijk van klachten af komen door een gerichte aanpak waarbij alle structuren van het lichaam in ogenschouw worden genomen.

Folkert behandelt zowel in de sportschool als in zijn eigen praktijk, bovendien is hij regelmatig aanwezig bij Burning Heart om vragen te beantwoorden.

Wie ben ik
Mijn naam is Folkert Rikkert de Koe, ik ben werkzaam als Mylogenics-behandelaar bij o.a. Burning Heart.

Van jongs af aan ben ik gefascineerd door de complexe werking van het menselijk lichaam en hoe het in staat is uitzonderlijke prestaties te leveren. In zowel het dagelijks leven als op sportief gebied. In mijn praktijk begeleid ik daarom zowel niet-sporters als (top)sporters. Mijn expertise omvat behandeling, training en voeding, zodat iedereen die prestaties wil verbeteren of gezonder wil leven ook bij mij aan het juiste adres is.
Het is mijn doel, in tegenstelling tot bij veel traditionele behandelmethodes om snel resultaten bij een cliënt te behalen en deze daadwerkelijk van zijn/haar klachten af te helpen. Dat betekent dus niet 10 behandelingen hetzelfde doen met slechts beperkt resultaat. Ik gebruik daarbij een gerichte en persoonlijke aanpak waarbij alle structuren & systemen van het lichaam in ogenschouw worden genomen.

Uiteindelijk gaat het erom de best passende behandeling voor elke unieke klacht en voor ieder individu vast te stellen. Pas dan behaal je optimaal resultaat.

De Methodiek
De Mylogenics methodiek is gericht op Preventie, Behandeling en Prestatieverbetering en is gebaseerd op een combinatie van de meest effectieve elementen en technieken uit verschillende behandelmethoden. Het is een combinatie van Muscle activation technieken, Myofasciale release technieken en de nieuwste inzichten op het gebied van functie, herstel en revalidatie.

Meer informatie over zijn visie, behandelmethoden en contactgegevens vind je op zijn eigen site, www.frdk.nl

Design by Burning Heart